» »

Gothic !!!

Gothic !!!

1 2 3
4
»

oo7 ::

Danes na voljo nov DEMO Nyras Prologue na Steamu.

Gothic 1 Remake | Nyras Prologue Demo Trailer

Predsednik11 ::

Dober demo.

tikitoki ::

Zalostno, da remake starih oger, ki so jih takrat delali k po tekocen traku, prisegajo vecine danasnje produkcija, kjer stvari pacajo Pol, Al pa celo desetletje.

Resno, zakaj tak drek od iger, k GA izdajajo v zadnjem case pacajo tako dolgo.

Isto pr serijah. Game of thrones so vsak let spravil ven sezono. Sedaj rabijo dve do Tri leta.

Is idiocracy upon us?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tikitoki ()

Motion ::

Nič znanega o podpori na drugih napravah (xbox,PS,..)?

Gregor459 ::

Motion je izjavil:

Nič znanega o podpori na drugih napravah (xbox,PS,..)?

Platform(s)
Microsoft Windows
PlayStation 5
Xbox Series X/S

Izi ::

Gothic 1 Remake - Demo (Nyras Prologue)

Steam link

Treba je vedeti da ta demo ne bo del igre.
V igri igramo neimenovanega junaka (Nameless Hero), v tem Demu pa stopimo v čevlje novinca Nyrasa in izkusimo njegov prvi dan ki ga je doživel po prihodu v kazensko dolino rudnikov.
Ta demo je Prequel Gothic 1 zgodbe, dogaja se okoli pol leta pred prihodom našega neimenovanega junaka v taisto kazensko kolonijo.

Buggy ::

5800x3d + 3080 12GB na Gothic settingih 3440x1440p cca 50fps. Igralno in vsecno. Mogoce me je za trenutek zmotilo malo prevec detajlov in prezivahne barve na OLED (se da urediti), kakorkoli cudno se ze to slisi, saj je na trenutke tezko razlociti (dragocene) zadeve po tleh. Upscaling baje v pravo igro prihaja.
Za igralnost in vzdusje pa iz moje strani vse pohvale, ker je zajeta tista atmosfera in 'lesenost' pri boju (v zacetku), kot je bila v originalu in se je treba malce namatrat in stratesko uporabljat okolico ter narediti kaksen korak vec do ognjisca in popecti meso :P
Po preigranem demu dam kar svojih 9/10 in se ze veselim prave igre.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

Izi ::

Ta novica mogoče ne paše v to temo, je pa povezano z Gothicom in bom napisal kar sem.

Piranha Bytes, ki je izdelal serije Gothic, Risen in Elex, je kot vemo propadel kmalu potem ko jih je kupil THQ Nordic.
Zgodba se nadaljuje. Dva glavna in vodilna člana nekdanjega Piranha Bytes, direktor in njegova žena, Björn in Jenny Pankratz, sta ustanovila nov studio za izdelavo iger in že delajo na novi igri.

Pithead Studio se imenuje novi nemški indie izdelovalec iger. Njihova prva igra pa bo Cralon (Steam link)
Žanr bo kot vedno RPG, bo pa to Dungeon Crawler, kar pomeni da se bomo ves čas plazili po podzemnih rovih in poskušali preživeti.
Zaenkrat ni videti kaj posebnega, ampak tudi Gothic ni bil videti nič posebnega dokler ga nisi začel igrati. Bomo videli.

Mato989 ::

Izi je izjavil:

Ta novica mogoče ne paše v to temo, je pa povezano z Gothicom in bom napisal kar sem.

Piranha Bytes, ki je izdelal serije Gothic, Risen in Elex, je kot vemo propadel kmalu potem ko jih je kupil THQ Nordic.
Zgodba se nadaljuje. Dva glavna in vodilna člana nekdanjega Piranha Bytes, direktor in njegova žena, Björn in Jenny Pankratz, sta ustanovila nov studio za izdelavo iger in že delajo na novi igri.

Pithead Studio se imenuje novi nemški indie izdelovalec iger. Njihova prva igra pa bo Cralon (Steam link)
Žanr bo kot vedno RPG, bo pa to Dungeon Crawler, kar pomeni da se bomo ves čas plazili po podzemnih rovih in poskušali preživeti.
Zaenkrat ni videti kaj posebnega, ampak tudi Gothic ni bil videti nič posebnega dokler ga nisi začel igrati. Bomo videli.

Hvala za ta info se priporocam za vec info ko bo
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Gothic 1 Remake | Making Of Special: Nyras Prologue Debrief

Ce prav razumem gre za isti demo in malo popeglan. Vidim da so vklucili tudi upscaling pa dela zadeva tudi bolj fluid kot je prvic, vsaj glede na iste nastavitve "Gothic".
Tole komaj cakam. Malo nostalgija malo pa se mi spet kolca odpsilan no mery old skul RPG spil, kjer je save klucna funkcija in fight mehanizem umetnost v timingu :))

Sicer stara skatla: 5800X3D in RTX 3080 12Gb dost decent frame za to UE5 vizualizacijo.

Meh false primerjava, prejsnic sem na 3440x1440p laufal, zdej na 2650x1440 ...sry :8)

Gothic 1 Remake - Official Art Vision Overview Trailer

Gothic 1 Remake | Making Of #03: Art Vision

1 2 3
4
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prey (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
15712981 (2131) wolverine22
»

Odnos družbe do iger (strani: 1 2 3 4 )

18044231 (39638) GenZNPC
»

Risen II: Dark Waters (strani: 1 2 )

9419180 (14452) kratos
»

Arcania: Gothic 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

25842022 (34914) Izi

Več podobnih tem