Forum » Zvok in slika » Video in 64 bit OS in več jederni sistem
Video in 64 bit OS in več jederni sistem
Icematxyz ::
Bolj novinec na tem področju a me dokaj zanima.
Imam dve vprašanji kateri še mi nista čisto jasni. Po par testih, ki sem jih opravil sem še negotov o tem:
1.) Skratka nisem še naletel na video converter/encoder kateri bi znal izkoristiti pri kodiranju ali pretvarjanju formatov obe jedri procesorja (ampak maksimalno le eno oziroma 50 % obeh).
2.) Kako je z videom in 64 bit OS. A obstaja že sploh codec/converter ki deluje v 64 bitnam načinu in je zato hitrejši od 32 bit v praksi in ne le napapirju.
In pa podvprašanje če obstaja. A potem so videi ki bi bli z njim zakodirani na 32 bit sistemih neuporabni?
Imam dve vprašanji kateri še mi nista čisto jasni. Po par testih, ki sem jih opravil sem še negotov o tem:
1.) Skratka nisem še naletel na video converter/encoder kateri bi znal izkoristiti pri kodiranju ali pretvarjanju formatov obe jedri procesorja (ampak maksimalno le eno oziroma 50 % obeh).
2.) Kako je z videom in 64 bit OS. A obstaja že sploh codec/converter ki deluje v 64 bitnam načinu in je zato hitrejši od 32 bit v praksi in ne le napapirju.
In pa podvprašanje če obstaja. A potem so videi ki bi bli z njim zakodirani na 32 bit sistemih neuporabni?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Brezplačna programska oprema (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Programska oprema | 513390 (10371) | miko22 |
» | autocad pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1549 (723) | tlozej |
» | Kako spremeniti PDF v DOC format?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3672 (1923) | Wolfox |
» | Adobe Premiere Pro - nekaj vprašanjOddelek: Programska oprema | 2201 (1342) | misisipi |
» | [C#] int v byte[] in nazajOddelek: Programiranje | 1819 (1591) | BlueRunner |