Forum » Pomoč in nasveti » Kje dobiti molex kabel??? PROSIM za pomoč Nujno!!!
Kje dobiti molex kabel??? PROSIM za pomoč Nujno!!!
Gromovnik ::
Imam problem. Dobil sem grafično kartico ki se priklopi na napajalnik. Moj napajalnik ima 4 molex kable ki jih porabim za 2x disk 1xdvd-rw 1xcd-rw. Zdaj pa sem odklopil cd-rw ker ga potrebuje grafična.
Kje bi lahko dobil/kupil kabel ki razdeli en priključek na dva. Ponavadi pride kabel z opremo, tukaj ga pa ni zraven, za kupit ga pa skoraj nikjer ni!!!
Gre se za tak kabel:
NUJNO POTREBNI KABEL
Če ga ima kdo in ne potrebuje (je dobil zraven napajalnika) in je iz okolice MB se priporočam
Nimajo v comtron.ker baje ti kabli pridejo večinoma iz tujine...kaj pa ne pride iz tujine v comtronu???
Lep pozdrav vsem in hvala za odgovore!!
janez.matecko@gmail.com
Kje bi lahko dobil/kupil kabel ki razdeli en priključek na dva. Ponavadi pride kabel z opremo, tukaj ga pa ni zraven, za kupit ga pa skoraj nikjer ni!!!
Gre se za tak kabel:
NUJNO POTREBNI KABEL
Če ga ima kdo in ne potrebuje (je dobil zraven napajalnika) in je iz okolice MB se priporočam
Nimajo v comtron.ker baje ti kabli pridejo večinoma iz tujine...kaj pa ne pride iz tujine v comtronu???
Lep pozdrav vsem in hvala za odgovore!!
janez.matecko@gmail.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup novega PCja - nujno!!!Oddelek: Kaj kupiti | 1616 (1059) | dlicen |
» | New/old ATI user! Need some help :) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6020 (4035) | Good Guy |
» | neigričarski računalnikOddelek: Kaj kupiti | 1168 (916) | npeq |
» | Vodno hlejenje by GUFY (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 10647 (6516) | gamer |
» | Računalnik iz InterSpara (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6566 (4038) | alum |