» »

Iran - odštevanje

Iran - odštevanje

Temo vidijo: vsi
««
169 / 188
»»

nuclear ::

Strel455 je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Kje pa? Bomo podtikali, lagali, vse da dosežete svoj cilj? Ni sramu, kako bo..

https://x.com/DefiyantlyFree/status/193...
Here is the crown prince of Saudi Arabia comparing Iran to Nazi Germany. Saying that Iran cannot have a nuclear weapon and that people didn’t see Hitler until it was too late.

Tip je zid, poglej si malo zgodovino.

Saudi royal family are descendants of Jews who fought Muhammad

kow je izjavil:

nuclear je izjavil:

kow je izjavil:

A to velja za Arabce? Tipi so zgenocidirali nebroj ljudstev.

Naprimer?

Kar nekaj iranskih ljudstev. Recimo Sogdijce in Baktrijce. Moderno se temu rece, da so "izgubili lastno kulturno in etnicno identiteto".

Daj mi prosim wikipedia povezave ali source, ker ne poznam.
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nuclear ()

Scaramouche3 ::

nuclear je izjavil:

Strel455 je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Kje pa? Bomo podtikali, lagali, vse da dosežete svoj cilj? Ni sramu, kako bo..

https://x.com/DefiyantlyFree/status/193...
Here is the crown prince of Saudi Arabia comparing Iran to Nazi Germany. Saying that Iran cannot have a nuclear weapon and that people didn’t see Hitler until it was too late.

Saudi royal family are descendants of Jews who fought Muhammad

Kater je Žid?

Strel455 ::

nuclear je izjavil:

:)):))

kow ::

nuclear je izjavil:

Uporabi search. I am not your monkey.

Bellator ::

Uh, nukec ima pa hude travme zaradi židov, da jih povsod prikazujejo. Sicer jih tudi skaramuči vidi tam, kjer ni, vseeno pa nima takšnih halucinacij (beri, ni še dosegel te stopnje)

Scaramouche3 je izjavil:

Sem jaz the Crown Prince? Kaj mam jaz veze z islamskih blaznežem?

Kdo je zdaj islamski blaznež, savdski princ ali ajatola :))

(In ne, nič ne podtikam, samo vprašal sem, če si ti med tistimi, ki so pisali da slikar ni dokončal dela.)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bellator ()

Gambino je izjavil:

Židov mnogo več, kot po drugi svetovni vojni. Je genocid sploh bil?
Smešen si!

Med holokavstom je stevilo zidom upadlo za ogromen procent. Da, genocid je seveda bil. V Gazi stevilo prebivalcev tudi danes raste.

Bellator je izjavil:

Uh, nukec ima pa hude travme zaradi židov, da jih povsod prikazujejo.

Scaramouche3 je izjavil:

(In ne, nič ne podtikam, samo vprašal sem, če si ti med tistimi, ki so pisali da slikar ni dokončal dela.)

Nisi vprašal, podtikal si!

A ni hecno, da folk misli, da so vsi Muslimani proti Židom. Židi imajo predvsem problem z Iranom in njenimi terorističnimi celicami.

kow je izjavil:

nuclear je izjavil:

Uporabi search. I am not your monkey.

Tisti, ki larpa mora dokazovati. Ne larpaj v tri prazne, ce nimas sourcov bodi tiho.

Strel455 je izjavil:

A ni hecno, da folk misli, da so vsi Muslimani proti Židom. Židi imajo predvsem problem z Iranom in njenimi terorističnimi celicami.

Je problem religija...

Narrated Abu Huraira:

Allah's Messenger (ﷺ) said, "The Hour will not be established until you fight with the Jews, and the stone behind which a Jew will be hiding will say. "O Muslim! There is a Jew hiding behind me, so kill him."

Kje so viri, da so plemeniti Savdijci potomci Židov?

Scaramouche3 je izjavil:

Bellator je izjavil:

Uh, nukec ima pa hude travme zaradi židov, da jih povsod prikazujejo.

Scaramouche3 je izjavil:

Nisi vprašal, podtikal si!

Marija pomagaj, seveda sem vprašal

Bellator je izjavil:

A niste prej pisali, da slikar ni opravil dela do konca.

Zgodovina sprememb…

Bellator je izjavil:

Uh, nukec ima pa hude travme zaradi židov, da jih povsod prikazujejo. Sicer jih tudi skaramuči vidi tam, kjer ni, vseeno pa nima takšnih halucinacij (beri, ni še dosegel te stopnje)

Kake travme? Dej razisci, zakaj si folk ne more privosciti stanovanja in druzine vec v Sloveniji.
Kdo vodi trenuten financni sistem, ki je naklonjen 0.1% folka, medtem ko se vecina jebe, pa ti bo jasno zakaj glih ne skacem od srece zaradi tega nepotizma. Vsi ljudje, ki trdo delajo si zasluzijo bajto in druzino. Sicer pa study up zakaj se proti tem 2 stvarem sistem bori. In kdo je ozadih sistema.

Usedi se.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nuclear ()

Bellator je izjavil:

Marija pomagaj, seveda sem vprašal

''A niste prej pisali, da slikar ni opravil dela do konca.''

A niste je skrajšano za vprašalnico "ali niste", na primer "a prideš na večerjo"

nuclear je izjavil:

Bellator je izjavil:

Kake travme? Dej razisci, zakaj si folk ne more privosciti stanovanja in druzine vec v Sloveniji.
Kdo vodi trenuten financni sistem, ki je naklonjen 0.1% folka, medtem ko se vecina jebe

Usedi se.

Kaj ima finančni sistem s tem? Aja, Židi kontrolirajo tudi to :))

Zgodovina sprememb…

Scaramouche3 je izjavil:

Torej moramo Rusijo in njihovo nasilno lastninjene zemlje gledati kot legitimirani dokaz zakaj ima Izrael pravico nasilno širiti kjer hoče? In jaz sem slaboumnež?
To bo sprožilo enako v Evropi, kmalu se na Balkanu zgodijo spet vojne in hey če zmagaš, je tvoje...

Seveda si slaboumnez. Podpise naj se delitev ozemlja in se konca revansizem. Ce bi bil Izraelec, sicer ne bi verjel nobenemu podpisu. Arabci so ze veckrat dokazali, da je za njih glavna avtoriteta islam in so podpisi sekundarnega pomena.

Bellator je izjavil:

A niste je skrajšano za vprašalnico "ali niste"

nuclear je izjavil:

Bellator je izjavil:

Kdo vodi trenuten financni sistem, ki je naklonjen 0.1% folka, medtem ko se vecina jebe

Usedi se.

Kaj ima finančni sistem s tem? Aja, Židi kontrolirajo tudi to :))

No vidis, si kar izobrazen.

Bellator je izjavil:

Zakaj bi to sploh vprašali? To je del podtikanja, namig da to kar bi rekli bi nekako šlo v to smer..

Ce Zidi kontrolirajo vse, Allah ocitno ni velik. Ampak je velik Jahve. Bo potrebno narediti logicne zakljucke.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

kow je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Torej moramo Rusijo in njihovo nasilno lastninjene zemlje gledati kot legitimirani dokaz zakaj ima Izrael pravico nasilno širiti kjer hoče? In jaz sem slaboumnež?
To bo sprožilo enako v Evropi, kmalu se na Balkanu zgodijo spet vojne in hey če zmagaš, je tvoje...

Seveda si slaboumnez. Podpise naj se delitev ozemlja in se konca revansizem. Ce bi bil Izraelec, sicer ne bi verjel nobenemu podpisu. Arabci so ze veckrat dokazali, da je za njih glavna avtoriteta islam in so podpisi sekundarnega pomena.

Podobna zgodba kot z Rusi.

Scaramouche3 je izjavil:

Bellator je izjavil:

Zakaj bi to sploh vprašali? To je del podtikanja, namig da to kar bi rekli bi nekako šlo v to smer..
Ker so pred dnevi to pisali po ST

Zgodovina sprememb…

kow je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Izrael se pa drži mej? Ah saj je res, nikoli jih ni določil, ker jih tudi noče...

Poldi112 ::

Kolegje, jaz sem offtopic, tako da predlagam, da se osredotočite na svoje protiargumente, če želite debatirati. A ker ravno vztrajate:

AvtoR je izjavil:

Jaz bi se na tvojem mestu vprašal zakaj si banan s toliko tem?

Ker izpostavljam laži uradne propagande.

AvtoR je izjavil:

Po tvoje verjetno ni problem v tebi?

Ni izključeno. Ni pa ravno verjetno, glede na to, da mi po več letih in večkratnih pozivih niti en moderator ni uspel povedati, kateri člen pravil kršim, sta se pa dva od njih zatekla k ad hominem.

AvtoR je izjavil:

Velika večina tukaj pa misli da si problem, ker ves čas trolaš z rusko propagando in prirejenimi polresnicami.

Kolega, večina ne želi dialoga z vami, ker žal ne znate drugega kot blatiti sogovornika. In večina, ki nas je argumentirala svoje stališče, je bila, tako kot jaz, utišana. Oni, ki žalijo sogovornika in dehumanizirajo ruse pa seveda nemoteno nadaljujejo s tem. To se dandanes na tem forumu smatra za argumentirano debato. Žal.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Poldi112 ()

Bellator je izjavil:

Ker so pred dnevi to pisali po ST

Torej če nekdo drug to napiše, lahko vam pripišem zanikanje Holokavsta, kako primerno za utišanje...

Lahko me vprašaš, ampak jaz ga ne zanikam.

Scaramouche3 je izjavil:

kow je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Izrael se pa drži mej? Ah saj je res, nikoli jih ni določil, ker jih tudi noče...

Prva izraelsko-arabska vojna se začne tako, da Izrael sprejme UN-ov načrt, medtem ko Palestinci in sosednje države zavrnejo in napadejo Izrael. Izrael vojno zmaga, Palestinci pa končajo z manj ozemlja, kot bi ga imeli, če bi sprejeli UN-on načrt. Arabski načrt se je izjalovil.

Zgodovina sprememb…

Bellator je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

kow je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Prva izraelsko-arabska vojna se začne tako, da Izrael sprejme UN-ov načrt, medtem ko Palestinci in sosednje države zavrnejo in napadejo Izrael. Palestina konča z manj ozemlja, kot bi ga imeli, če bi sprejeli UN-on načrt.

To je res, in Izrael je hotel to, ker če bi samo Hamas uničili, bi imeli volitve, potem bi prišlo do dialoga, Izrael hoče Hamas...

During the 1970s, Israel began providing support to Ahmed Yassin, a Muslim Brotherhood leader in the Gaza Strip, who controlled a network of Islamic schools, mosques, and clubs, in order to weaken the secular nationalist Palestine Liberation Organization.[2] It continued to encourage the expansion of Yassin's network during the first year and a half of the First Intifada, as the network re-organised into Hamas. Support lasted until 1989, when Hamas launched its first attacks on Israelis, leading to a significant crackdown against the organisation.[8] Multiple Israeli officials have acknowledged Israel's role in strengthening Yassin's network.

Dokler je tam Hamas imajo oni to kar hočejo, konstantne vojne in retardirano vodstvo, ki gre proti palestinskem narodu.
Tako bo Izrael samo rasel!

Kako presenetljivo, da se arabci uprejo izselitvi judov iz Evrope na njihova ozemlja.

Kako bi mi reagirali, če bi nam Izrael poslal par miljonov ljudi v Slovenijo in zahteval, da jim prepustimo Gorenjsko, Primorsko in Dolenjsko?

Hamas je kot partizani med 2. sv. vojno. Tvoja logika je pa, da so partizani slabi, ker naciji za vsakega ubitega nacista postreljajo par 10 civilov, namesto da bi sodelovali z okupatorjem pri etničnem čiščenju slovanov?

Zgodovina sprememb…

Dokler je tam Hamas imajo oni to kar hočejo

Ok, recimo, da je to res. Zakaj potem Palestinci v takšni meri podpirajo Hamas, ki daje Izraelu točno tisto, kar potrebuje.

Zgodovina sprememb…

Bellator je izjavil:

Dokler je tam Hamas imajo oni to kar hočejo

Ok, recimo, da je to res. Zakaj potem Palestinci podpirajo Hamas v takšni meri, če daje Izraelu točno tisto, kar potrebuje.

Saj nimajo drugega, ker jim je vsiljeno, to je kot S Koreja, od otroštva jih silijo z propaganda da so Židi slabi.
Edino kar bo to rešilo je sekularizacija in ločitev cerkve od države. Torej uničenje Hamasa, pa potem tako kot v Nemčiji, šolanje par deset let z pomočjo zahoda, da se zbriše propaganda cerkve...

Scaramouche3 je izjavil:

Saj nimajo drugega, ker jim je vsiljeno, to je kot S Koreja, od otroštva jih silijo z propaganda da so Židi slabi.

Mar ni to povsem normalno, glede na to, kako intenzivno jih Izrael brutalizira? To ni propaganda, to je realnost, ki jo reveži živijo od rojstva do smrti.

Scaramouche3 je izjavil:

Edino kar bo to rešilo je sekularizacija in ločitev cerkve od države.

Kako bo sekularizacija rešila problem vojaške okupacije in terorja, ki ga zganja Izrael?

Scaramouche3 je izjavil:

Torej uničenje Hamasa, pa potem tako kot v Nemčiji,

Bi uničenje partizanov rešilo problem okupacije nacijev med 2. sv. vojno? Malo mešaš vzrok in posledico. Partizani in Hamas so odgovor na okupacijo in teror.

Mar ni to povsem normalno, glede na to, kako intenzivno jih Izrael brutalizira? To ni propaganda, to je realnost, ki jo reveži živijo od rojstva do smrti.

religija
Narrated Abu Huraira:

Allah's Messenger (ﷺ) said, "The Hour will not be established until you fight with the Jews, and the stone behind which a Jew will be hiding will say. "O Muslim! There is a Jew hiding behind me, so kill him."

Kako bo sekularizacija rešila problem vojaške okupacije in terorja, ki ga zganja Izrael?

Razumem, rabimo nekoga ki se vmeša in ni parcialen eni ali drugi strani, mogoče enkrat EU vojska...

Bi uničenje partizanov rešilo problem okupacije nacijev med 2. sv. vojno? Malo mešaš vzrok in posledico. Partizani in Hamas so odgovor na okupacijo in teror.

Partizani niso imeli charter ki je govoril o uničenju Nemcev. Hamas ga je imel desetletja...

Pozabil si povedati, kako bi mi reagirali, če bi nam zahodni kolonialci pred stoletjem odvzeli pol Slovenije in tja naselili žide?

In če bi nato ti isti židje počasi in vztrajno okupirali in klali slovence še na preostanku Slovenije, bi tudi krivil partizane, če bi rekli, da želijo uničiti žide?

Ter ponovno, offtopic smo. Za pravljice o tem, kako so izraelci žrtve, imate svojo temo.

Zgodovina sprememb…

Poldi112 je izjavil:

Pozabil si povedati, kako bi mi reagirali, če bi nam zahodni kolonialci pred stoletjem odvzeli pol Slovenije in tja naselili žide?

In če bi nato ti isti židje počasi in vztrajno okupirali in klali slovence še na preostanku Slovenije, bi tudi krivil partizane, če bi rekli, da želijo uničiti žide?

Židi imajo seveda pravico do dela Palestine!
Saj so dolgoročno več časa tam! To da jih je cerkev tisočletja lovila ni njihova krivda.
Imajo tudi pravico do zemlje!

https://www.israel21c.org/israels-top-j...
Islam obstaja komaj 800 let po Kristusu!

There is compelling evidence to suggest that the Philistines originated from a Greek immigrant group from the Aegean.[1][2][3][4][5][6][7][8] The immigrant group settled in Canaan around 1175 BC, during the Late Bronze Age collapse. Over time, they intermixed with the indigenous Canaanite societies and assimilated elements from them, while preserving their own unique culture.[9]

Palestinci danes niso del zgodovine ampak islamski prišleki ki so prevzeli ime!

Definiraj dolgoročno. Ker tile genocidni manijaki so naslediki židov, ki jih Evropa ni hotela in jih je elegantno emigrirala med arabce - tiste seveda, ki so preživeli holokavst.

Poldi112 je izjavil:

Definiraj dolgoročno. Ker tile genocidni manijaki so naslediki židov, ki jih Evropa ni hotela in jih je elegantno emigrirala med arabce - tiste seveda, ki so preživeli holokavst.

Po tej logiki, če bi Slovence Nemci razpršili po svetu, se stoletja nazaj nebi smeli vrniti, ker so se tudi zmešali z ostalimi?

Islam se je začel v Savdski in z plenjenjem in vojaškim širjenjem selil v Evropo, medtem pa plemena,ki niso bila islamska pomuslimanil. Tako so potem prevzeli veliko, kar tisočletja ni bilo njihovo. Zdaj jim moraš dati to,kar sploh ni obstajalo pred prihodom Islama.
Palestinci so Arabci, nimajo svojega jezika ampak arabski!

Pozabil si definirati dolgoročno. Ali morda trdiš, da imajo pravico do Izralea, ker so bili par tisoč let nazaj že tam?

Zgodovina sprememb…

Ne. Pravico imajo, ker so prisli (vecinoma) legalno.

Poldi112 je izjavil:

Pozabil si definirati dolgoročno. Ali morda trdiš, da imajo pravico do Izralea, ker so bili par tisoč let nazaj že tam?

Pozabil si meni odgovoriti.

Da imajo pravico, če njihova kri izhaja od tam, kultura in arheologija to potrjuje!
Edino kar Izrael ne dela prav, da nikoli ni hotel definirati meje, kar pomeni da si hočejo prilastiti več kot jim po arheologiji pripada!

Potem imamo tudi mi pravico do Karantanije in Istre? Še več, naša pravica je 10x večja, saj smo bili tam zgolj stoletja nazaj in ne tisočletja, kot izraelci?

Poldi112 je izjavil:

Potem imamo tudi mi pravico do Karantanije in Istre? Še več, naša pravica je 10x večja, saj smo bili tam zgolj stoletja nazaj in ne tisočletja, kot izraelci?

To je res, mi imamo pravico se za to boriti, če je naše, v Evropi je veliko nedorečenih mej ker se zaradi dobrih sosedskih odnosov nočejo odpreti, bojijo se vojn.
S tem mislim na borbo na EU sodiščih!
Ali bomo kaj dobili je pa drugo.. Slovenija je bila vedno tolčena in oškodovana, ker je majhna in ni zmogla obraniti..

Pa je naše? Zakaj ni avstijsko, ali od koga tretjega, ki je bil tam še pred nami in njimi?

Poldi112 je izjavil:

Pa je naše? Zakaj ni avstijsko, ali od koga tretjega, ki je bil tam še pred nami in njimi?

Ker pred tem ni bilo ljudi tukaj, Slovani so se naseljevali tako kot Germani na prazna ozemlja, ni vsak košček bi od kromanjoncev...

Ker če ti lahko prevzameš ozemlje, kot so nam, lahko zdaj mi in čakamo stoletje ali dva in rečemo,saj tisti,ki hočejo nazaj pač niso več avtohtoni.
To zdaj omogoča krajo, če le lahko razseliš ljudi!

Zgodovina sprememb…

Leif ::

Strel455 je izjavil:

In cel Bližnji vzhod nima problema z Židi na splošno, ampak z Izraelom :))

Kakšna prazna ozemlja, če pa so bili pred slovani v Karantaniji še kelti, romani in germani. Se pravi imajo avstrijci definitivno več pravice kot mi, saj so bili germani tam pred nami? Še najbolj prav pa bi bilo, če jo vrnemo Ircem, ki so nasledniki keltov?

Poldi112 je izjavil:

Kakšna prazna ozemlja, če pa so bili pred slovani v Karantaniji še kelti, romani in germani. Se pravi imajo avstrijci definitivno več pravice kot mi, saj so bili germani tam pred nami? Še najbolj prav pa bi bilo, če jo vrnemo Ircem, ki so nasledniki keltov?

Še danes obstajajo prazna ozemlja, tisoče kvadratnih km, in ko so bili ljudje nomadska ljudstva,niso imeli katastrov, niso imeli začrtanih meja, so pa seveda naselbine in če ti lahko dokažeš da si bil tam, na drugi strani je pa samo dvom ali tako kot ti rečeš,da so bili tam nomadska ljudstva,ki so ropala, potem naselbina zmaga!
Ne rabiš iti tako daleč nazaj, da bi lahko imel tam Slovence,ki so jih spodili!
Večina ozemelj,v katera so se Slovani naselili so bila prazna!

yayo ::

upam, da se stari rimljani ne oglasijo. :))

yayo je izjavil:

Oni so ropali in zasegli s silo, Rim ni bil Anglija, samo zato ker so naselbine tam ne pomeni da so bili prvi tam!

AvtoR ::

Kaj se pustite trolat temu modelu. On verjetno uživa v temu.

k4vz0024 ::

yayo je izjavil:

Bodo civilizirali ne Rome, ki mislijo, da so nasledniki Rimljanov:)):|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: k4vz0024 ()

Scaramouche3 je izjavil:

yayo je izjavil:

Oni so ropali in zasegli s silo, Rim ni bil Anglija

Res je, Anglija je ne le ropala in zasegala s silo, ampak tudi izvajala etnično čiščenje. Zato je par kontinentov, ki so bili prej njimi rumeni in črni, danes belih. Posledično tudi ne preseneča, da so danes glavni zagovorniki izraelskega etničnega čiščenja.

Zgodovina sprememb…

Pac-Man ::

B-2 bi znali it direktno nad Iran. V tem primeru bo pokalo jutri zjutraj, v ZDA se bodo pa bombniki vračali čez Evropo in Atlantik. Obleteli bodo svet, v kolikor jih Iranci ne sklatijo ;)

https://x.com/OAlexanderDK/status/19364...

Povzetek pomembnih dokazov, da so letala B-2, ki so trenutno v zraku, udarni paket, usmerjen direktno v Iran:

1. Takojšnje polnjenje z gorivom po odhodu iz letalske baze Whiteman pomeni, da letala nosijo skoraj največji možni tovor.

Če ne bi šlo za direktni napad, bi bilo zelo verjetno, da bi bilo strelivo predhodno prepeljano na Guam ali Diego Garcio s transportnimi letali C-5 ali C-17, da bi se izognili logističnemu glavobolu zaradi dodatnega polnjenja goriva v zraku in obremenitve zrakoplovov.

2. Če bodo letala B-2 nadaljevala pot proti Iranu, bodo na cilj prispela nekaj ur pred odprtjem terminske borze v nedeljo ob 18.00 ET. To bo Trumpovi administraciji dalo čas, da pred odprtjem trgov organizira tiskovno konferenco in jih pomiri.

3. Letala KC-135 in KC-46 so bila predhodno razporejena po vsem svetu v točno določene baze, ki bi omogočile najdaljšo (in prvo obletno) bombno misijo na svetu. Sumim, da bi bil ta rekord nekaj, kar bi bilo Trumpu zelo všeč.

4. Da se napad ne začne z letališča Diego Garcia, pomeni, da ZDA v skladu s pogodbo o najemu o tem ni treba obvestiti Mauritiusa.
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.
««
169 / 188
»»