» »

Iran - odštevanje

Iran - odštevanje

Temo vidijo: vsi
««
168 / 188
»»

Pithlit ::

Saj veste do česa bo pripeljalo to prerekanje s Poldijem?

Ampak tokrat ima celo prav (ne sicer kar se Irana pa Izraela tiče)... Izrael naj se spoka iz zasedenih ozemlji pa je problem rešen. Sila enostavno.

Če kdo prav rabi, ga grem citirat črko po črki.

Začuda to isto pa za Ruse ne drži. Tam pa morajo rit nastavljat ukrajinci.

Tko da naslednjič ko bo Poldi koga obtoževal dvojnih meril... Naj mu kdo laptop v usta porine.
Life is as complicated as we make it...

kow ::

Saj se ne prerekamo. Trolamo ga.

Scaramouche3 ::

Pithlit je izjavil:

Ampak tokrat ima celo prav (ne sicer kar se Irana pa Izraela tiče)... Izrael naj se spoka iz zasedenih ozemlji pa je problem rešen. Sila enostavno.

Če kdo prav rabi, ga grem citirat črko po črki.

Začuda to isto pa za Ruse ne drži. Tam pa morajo rit nastavljat ukrajinci.

Tko da naslednjič ko bo Poldi koga obtoževal dvojnih meril... Naj mu kdo laptop v usta porine.

Mislim da je njegov point,da Ukrajina ni sama in hoče Murica tja porinit NATO v državo, ki je začela Rusijo in to Rusom v faco zabiti kot največje ponižanje tako da po njegovo imajo Rusi pravico.
Jaz mislim,da bo Rusija ko bo zmogla napadla še več držav...
In da napad na Ukrajino izkorišča kot napad na širitev NATO pakta...

Poldi112 ::

Seveda Ukrajina ni sama. USA ji je nastavila klovna na čelo države, da služi njihovim interesom. Če Ukrajina ne bi rinila v NATO in s tem ogrožala ključnih ruskih varnostnih interesov, bi še vedno imela Krim in Donbas.

Izrael, po drugi strani, ne ruši in okupira Sirije in Palestine, ker je ogrožen, ampak ker želi "lebensraum". Zato tudi že pol stoletja zavračajo kakršnakoli pogajanja. Za razliko od rusov, ki so se takoj po invaziji zmenili za mir v zameno za ukrajinsko nevtralnost. In ki so se desetletja prej trudili ta cilj doseči na diplomatski način.

Konflikta sta primerljiva zgolj in samo za one, ki svet dojemajo čez črnobelo prizmo zahodne propagande, ki nam prodaja pravljice o človekovih pravicah.

Pithlit je izjavil:

Seveda. Potrošniki svobodnih medijev boste šli jokat moderatorjem, ki me bodo banali še iz te teme. Pravzaprav sem močno presenečen, da me še niso.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Poldi112 ()

bm1973 ::

BTW. Izraelci izvajajo genocid nad Palestinci že od leta 1948.

Je dovolj videov na YouTube, kjer se vojaki hvalijo s tem.

Gambino ::

Turški predsednik Recep Tayyip Erdogan je dejal, da so izraelski napadi na Iran tik pred novim krogom jedrskih pogajanj z ZDA namenjeni sabotiranju pogajanj in kažejo na to, da Izrael ne želi rešiti sporov z diplomatskimi sredstvi.

Dejstvo!

kunigunda ::

Gambino je izjavil:

Turški predsednik Recep Tayyip Erdogan je dejal, da so izraelski napadi na Iran tik pred novim krogom jedrskih pogajanj z ZDA namenjeni sabotiranju pogajanj in kažejo na to, da Izrael ne želi rešiti sporov z diplomatskimi sredstvi.

Dejstvo!

Yep ta teden bi se v Omanu mogl dobit sicer, vmes so se kr zmenil dost ze.

nuclear ::

Ka te pizde genocidne lah nehajo?

Pobijajo dejansko na treh teritorijih hkrati, Libanon, Gaza, Iran.
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB

Strel455 ::

bm1973 je izjavil:

Palestincev 4x toliko kot leta 1948.

kow je izjavil:

A to velja za Arabce? Tipi so zgenocidirali nebroj ljudstev.

Naprimer?

https://x.com/thenewarea51/status/19363...
The B-2s have begun their oceanic crossing over the Pacific.
MYTEE 11 flt and MYTEE 21 flt wkg SAN FRANCISCO RADIO on HF this morning after refueling with HIFI 81 flt (KC-46) and HIFI 83 flt (KC-46) along the AR5 West High track off the coast of California.

https://x.com/visionergeo/status/193630...
12 U.S. Air Force F-22 stealth fighter jets, supported by KC-135 and KC-46 aerial refueling tankers, have arrived at Muwaffaq Salti Air Base in Jordan after departing from RAF Lakenheath in the United Kingdom.

Strel455 je izjavil:

bm1973 je izjavil:

A si se udaru v glavo? Itak, da bo populacija rastla, ne spremeni dejstva, da namerno pobijajo narod in stevilo pobitih. Srebrenica ni bila genocid, zato ker je vec prebivalstva v 2025, kot pa v 1992. Tvoja logika.

Poldi112 je izjavil:

Seveda Ukrajina ni sama. USA ji je nastavila klovna na čelo države, da služi njihovim interesom. Če Ukrajina ne bi rinila v NATO in s tem ogrožala ključnih ruskih varnostnih interesov, bi še vedno imela Krim in Donbas.

Izrael, po drugi strani, ne ruši in okupira Sirije in Palestine, ker je ogrožen, ampak ker želi "lebensraum". Zato tudi že pol stoletja zavračajo kakršnakoli pogajanja. Za razliko od rusov, ki so se takoj po invaziji zmenili za mir v zameno za ukrajinsko nevtralnost. In ki so se desetletja prej trudili ta cilj doseči na diplomatski način.

Konflikta sta primerljiva zgolj in samo za one, ki svet dojemajo čez črnobelo prizmo zahodne propagande, ki nam prodaja pravljice o človekovih pravicah.

Pithlit je izjavil:

Seveda. Potrošniki svobodnih medijev boste šli jokat moderatorjem, ki me bodo banali še iz te teme. Pravzaprav sem močno presenečen, da me še niso.

Jaz resnično upam da boš dobil ta tvoj laptop med zobe. Ker tko gnusno hinavske osebe je ni na tem forumu.

Rusi pa okupirajo Ukrajino ker so angelčki, ane? Oba primera sta povsem enaka. Le da v enem ti ploskaš in spodbujaš posiljevalca, v drugem pa navijaš zato da bi posiljevalca nekdo tretji nabil v rit.

Jaz se čudim da ti sploh še na forum dovolijo, kaj šele temu da nimaš nobenega naziva in da ti pustijo svinjati po vseh teh temah.

Gambino ::

Strel455 je izjavil:

bm1973 je izjavil:

Židov mnogo več, kot po drugi svetovni vojni. Je genocid sploh bil?

Smešen si!

Bellator ::

Kakšen genocid sanjate, brez teroristev Palestincem ne bi bilo potrebno umirati.

Pithlit je izjavil:

Poldi112 je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Jaz resnično upam da boš dobil ta tvoj laptop med zobe. Ker tko gnusno hinavske osebe je ni na tem forumu.

Rusi pa okupirajo Ukrajino ker so angelčki, ane? Oba primera sta povsem enaka. Le da v enem ti ploskaš in spodbujaš posiljevalca, v drugem pa navijaš zato da bi posiljevalca nekdo tretji nabil v rit.

Jaz se čudim da ti sploh še na forum dovolijo, kaj šele temu da nimaš nobenega naziva in da ti pustijo svinjati po vseh teh temah.

Izraelska vojska se je večkrat umaknila iz Gaze, pa so Hamasovci vedno znova lansirali rakete na Izrael, nazadnje pa tudi klali. Kje ti vidiš podobnosti z Ukrajinci?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bellator ()

Bellator je izjavil:

Izraelska vojska se je večkrat umaknila iz Gaze, pa so Hamasovci vedno znova lansirali rakete na Izrael, nazadnje pa tudi klali. Kje ti vidiš podobnosti z Ukrajinci?

To je res,je pa dejstvo da je pri njih kraja ozemlja taka,da je Izrael zrastel 10X od ustanovitve!

Scaramouche3 je izjavil:

Izrael zrastel 10X od ustanovitve!

10x? :)) A so zrastli do Irana? Sicer pa so kljub temu, da so zmagali vojno, vrnili ozemlje.

Zgodovina sprememb…

Poldi112 ::

Pithlit je izjavil:

Rusi pa okupirajo Ukrajino ker so angelčki, ane?

Ne. Okupirajo jo, ker je to skladno z njihovim ključnim varnostnim interesom nevtralne Ukrajine. Takoj, ko sprejmemo to dejstvo, se bo vojna ustavila.

Pithlit je izjavil:

Oba primera sta povsem enaka.

Nope, primera sta, kot sem ti lepo razložil v predhodnem odgovoru, povsem neprimerljiva.

Pithlit je izjavil:

Le da v enem ti ploskaš in spodbujaš posiljevalca, v drugem pa navijaš zato da bi posiljevalca nekdo tretji nabil v rit.

Jaz ne komentiram moralnega vidika vojne, ker razumem, da je irelevanten, saj se uporablja izključno in samo za potrebe propagande. Ki glede na tvoj emocionalni odziv deluje točno tako, kot je mišljeno.

Pithlit je izjavil:

Jaz se čudim da ti sploh še na forum dovolijo

Jaz tudi. Je pa po drugi strani res, da težko rečemo, da mi dovoljno na forum, glede na to da sem zaklenjen iz tem o Izraelu, Tajvanju, Trumpu, Ukrajini, predsednici, ... Izgleda se skrbniki pridobitev francoske revolucije še niso zbudili. Morebiti je čas, da jih ponovno pucukaš za rokav?
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Poldi112 ()

Bellator je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

10x? :))

Mogoče malo več...

Scaramouche3 je izjavil:

Bellator je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Mogoče malo več...

Establishment
 Declaration of independence
14 May 1948

Zadnji dve slikci sta po vojnah, ki so jih arabske države izgubile.

Zgodovina sprememb…

Bellator je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Bellator je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Mogoče malo več...

Establishment
 Declaration of independence
14 May 1948

Zadnjiu dve slikci sta po vojnah, ki so jih arabske države izgubile.

In kaj ma to veze, tudi če so jih začeli, to je kot da bi mi zmagali Hrvate, pol pa vzeli pol njihove države...
Ni komentarja?

Kako nima veze, če je nekdo začel vojno z namenom pridobiti ozemlje, nato pa oboje izgubil :)) Vem da si specialec, ampak tako neumen pa že nisi.

Zgodovina sprememb…

Bellator je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Poldi112 je izjavil:

Pithlit je izjavil:

A Izrael se je tudi umaknil iz Gaze? Al sam vojska to? Ker to ni isto. Ker če bi se (to tudi pomeni da Izrael ne bi blokiral Gaze na vsakem koraku, kot recimo USA počne s Kubo), pol bi bla Gaza samostojna državna tvorba. Tako pa ni.

Pa nisem omenjala sam Gaze, ampak vsa zasedena ozemlja. Sam tega Izrael ne bo storil.

Kje je podobnost z Ukrajino? Povsod. Dok rusi niso tam čez mejo stopili, jim ukrajinci niso nič hoteli. Izraelci so naredili konkreten landgrab (in ja, genocid). Naj se umaknejo pa bo problem rešen. V tem delu ima Poldi prav.

Poldi112 je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Rusi pa okupirajo Ukrajino ker so angelčki, ane?

Ne. Okupirajo jo, ker je to skladno z njihovim ključnim varnostnim interesom nevtralne Ukrajine. Takoj, ko sprejmemo to dejstvo, se bo vojna ustavila.

Pithlit je izjavil:

Oba primera sta povsem enaka.

Nope, primera sta, kot sem ti lepo razložil v predhodnem odgovoru, povsem neprimerljiva.

Pithlit je izjavil:

Le da v enem ti ploskaš in spodbujaš posiljevalca, v drugem pa navijaš zato da bi posiljevalca nekdo tretji nabil v rit.

Jaz ne komentiram moralnega vidika vojne, ker razumem, da je irelevanten, saj se uporablja izključno in samo za potrebe propagande. Ki glede na tvoj emocionalni odziv deluje točno tako, kot je mišljeno.

Pithlit je izjavil:

Jaz se čudim da ti sploh še na forum dovolijo

Jaz tudi. Je pa po drugi strani res, da težko rečemo, da mi dovoljno na forum, glede na to da sem zaklenjen iz tem o Izraelu, Tajvanju, Trumpu, Ukrajini, predsednici, ... Izgleda se skrbniki pridobitev francoske revolucije še niso zbudili. Morebiti je čas, da jih ponovno pucukaš za rokav?

Srček, jaz jih nikoli nisem cukala za rokav. Pa si se kdaj vprašal zakaj si ravno ti zaklenjen iz vseh teh tem? Pa ja nisi ti problem?

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

Bellator je izjavil:

Kako nima veze, če je nekdo začel vojno z namenom pridobiti ozemlje, nato pa oboje izgubil :)) Vem da si specialec, ampak tako neumen pa že nisi.

Vidim da Amerika ni ukradla pol Evrope po drugi svetovni, če Iran zgubi, bo Amerika zamenjala režim, lahko tudi naroči da se plača odškodnina Izraelcem, ne bo jim pa ukradla ozemlje..
Saj nisi tako neumen?

Gambino je izjavil:

Židov mnogo več, kot po drugi svetovni vojni. Je genocid sploh bil?
Smešen si!

8-O
Genocid Židov je bil pred koncem druge svetovne vojne. Pogovarjam se z butlom.

Chalky ::

Očitno so pogovori del dimne zavese kajti tole čez dalje bolj spominja na "puščavski ščit" iz prve zalivske vojne: Fox News ravnokar poroča da 6 b-2 bombnikov leti proti otoku Guam:

https://x.com/FoxNews/status/1936391786...

Satellite imagery from June 19, 2025, reveals a significant U.S. Air Force (USAF) presence at Prince Sultan Airbase near Riyadh, Saudi Arabia.
The imagery confirms the following assets on the tarmac:

- 22 × KC-135 Stratotankers
- 53 × F-16 Fighting Falcons
- 10 × C-130 Hercules transport aircraft

Additional aircraft may be housed in protective shelters, and recent arrivals within the past 24 hours cannot be ruled out.

https://x.com/Defense_Talks/status/1936...

Lajes Air Base, a key mid-Atlantic stopping-over point for US aircraft headed to and from Europe and beyond, is absolutely packed.

New images show 12x USAF tankers sitting on the ramp as the massive ongoing US airlift to the Middle East continues.

https://x.com/Osinttechnical/status/193...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Chalky ()

Scaramouche3 je izjavil:

Vidim da Amerika ni ukradla pol Evrope po drugi svetovni, če Iran zgubi, bo Amerika zamenjala režim, lahko tudi naroči da se plača odškodnina Izraelcem, ne bo jim pa ukradla ozemlje..Saj nisi tako neumen?

Del Sirije, ki si ga lasti Izrael, JE VOJNI PLEN. Kaj bi ti zdaj rad?

Strel455 je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Vidim da Amerika ni ukradla pol Evrope po drugi svetovni, če Iran zgubi, bo Amerika zamenjala režim, lahko tudi naroči da se plača odškodnina Izraelcem, ne bo jim pa ukradla ozemlje..Saj nisi tako neumen?

Del Sirije, ki si ga lasti Izrael, JE VOJNI PLEN. Kaj bi ti zdaj rad?

Potem naj Amerika zasede Iran in vzame kar hoče? Bo šlo?

Scaramouche3 je izjavil:

Potem naj Amerika zasede Iran in vzame kar hoče? Bo šlo?

Amerika tega ne počne.

Scaramouche3 je izjavil:

Bellator je izjavil:

Vidim da Amerika ni ukradla pol Evrope po drugi svetovni, če Iran zgubi, bo Amerika zamenjala režim, lahko tudi naroči da se plača odškodnina Izraelcem, ne bo jim pa ukradla ozemlje..
Saj nisi tako neumen?

Kdo je pa poskušal zasesti ozemlje ZDA? Je pa SZ zasedla ozemlje vse do Berlina. Ni nujno, da bo zmagovalka želela vojni plen, ampak če bo želela, si bo vzela.

Nič ni narobe s tem, sploh če zmagovalka ni začela vojne.

Zgodovina sprememb…

Bellator je izjavil:

Ni nujno, da bo zmagovalka želela vojni plen, ampak če bo želela, si ga bo vzela.

Ne verjamem,da je kakršen koli politični pakt, kjer v zahodnem svetu dovoljujejo krajo ozemlja!
Zamenjavo oblasti,da, samo kraje ne..To da si lahko nekaj ukrade je zraslo na tvojem zelniku...

Še vedno nočeš komentirati?

Ne gre za krajo, ampak za vojni plen.

Zakaj bi komentiral bedast video posnetek, ki ga nek forumski slaboumnež lepi :)) Kaj sploh lahko poveš z enim primerom (ali 10, ali 100)?

Zgodovina sprememb…

Bellator je izjavil:

Zakaj bi komentiral bedast video posnetek, ki ga nek forumski slaboumnež lepi :))

Seveda, stran z debate, poniževanje, ko pa posnetek kaže Žida, ki Palestinki govori, zakaj ti nebi ukradel ozemlje, ker drugače ga bo nekdo drug..

Videl si ga,samo ni obrambe in vojni plen tudi ne obstaja kot zagovor kraje v zahodnem svetu!

Scaramouche3 je izjavil:

Bellator je izjavil:

Zakaj bi komentiral bedast video posnetek, ki ga nek forumski slaboumnež lepi :))

Seveda, stran z debate, poniževanje, ko pa posnetek kaže Žida, ki Palestinki govori, zakaj ti nebi ukradel ozemlje, ker drugače ga bo nekdo drug..

Videl si ga,samo ni obrambe in vojni plen tudi ne obstaja kot zagovor kraje v zahodnem svetu!

Ampak kaj nam ta en posnetek oz žid pove? Jaz ti lahko za vsak tak prispevek prilepim 2, kjer Palestinci pozivajo k poboju Židov. No, v resnici ti jih lahko tudi 100 za enega, ampak nimam toliko časa.

Opameti se.

Zgodovina sprememb…

Bellator je izjavil:

[

Ampak kaj nam ta en posnetek oz žid pove? Jaz ti lahko za vsak tak prispevek prilepim 2, kjer Palestinci pozivajo k poboju Židov. No, v resnici bi ti jih lahko tudi 100 za enega, ampak nimam toliko časa.

Seveda, to treba sankcionirati, s tem da se Hamas uniči,razpiše demokratične volitve,ne pa da smo kot v starem Rimu, zmagovalec vzame kaj hoče..
Predstavljaj si spopad pri meji, Slovenija vs Hrvaška, mi zgubimo, pol pa Hrvati,po svoji presoji kar vzamejo pol Slovenije..
Ne bo šlo na nobenem mednarodnem sodišču!

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Bellator ()

Rusija si je uspešno priključila konkreten del Ukrajine, in to dvakrat. Sodišča lahko odločijo po svoje, a v praksi do odločitve lahko pride samo na terenu.

Upam, da na bomo lansirali raket na Hrvaško in tja poslali 1000 teroristov, nato pa jih skrivali, ter se nato pritoževali, če nam vzamejo ozemlje.

Zgodovina sprememb…

Kljub temu je tale build up smešen v primerjavi s tistim leta 91 kjer so Američani na Bližnji Vzhod poslali 1000-1200 bojnih letal in imeli skupaj 2430 vseh vrst letal.

Bi rekel da je trenutno okoli 500-700 ameriških bojnih letal. Jasno je da bosta kmalu tam 2 letalonosilki kar je okoli 120 bojnih letal. Izrael jih ima sam okoli 250 v danem trenutku. Američani jih imajo še približno toliko na tleh v zalivskih državah, se pravi še 250. Velika Britanija je zadnjič poslala svojo letalonosilko kar pomeni še dodatnih 25 bojnih letal.

Zdaj odvisno koliko so jih oziroma jih bodo poslali iz Evrope, ki so lahko v Savdski Arabiji v dokaj kratkem času.

V tej morebitni vojni z Iranom zagotovo ne bodo pošiljali pol milijona vojakov tako da to odpade.

Še ena zanimivost, v puščavski nevihti je sodelovalo 6 letalonosilk/udarnih skupin. Trenutno je samo 1 letalonosilka na BV-ju, še ena prihaja, Ford carrier je pa trenutno v Evropi, tako da imajo trenutno zgolj 3 morebitne letalonosilke v Bližini.

Kar se tiče bombnikov: od 60-70 B-52 bombnikov je sodelovalo pri prvi Zalivski vojni.

Še število vseh bombnikov:
Total Bombers: Likely 150-180 bombers, combining B-52s, F-111Fs, and F-117As. The U.S. Air Force deployed over 1,300 aircraft, and with the coalition's 2,430 fixed-wing aircraft (60% combat aircraft), bombers were a smaller subset compared to the ~1,000-1,200 U.S. fighters.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Chalky ()

Bellator je izjavil:

Rusija si je uspešno priključila konkreten del Ukrajine, in to dvakrat. Sodišča pa lahko odločijo po svoje, a do odločitve lahko pride samo na terenu.

Torej moramo Rusijo in njihovo nasilno lastninjene zemlje gledati kot legitimirani dokaz zakaj ima Izrael pravico nasilno širiti kjer hoče? In jaz sem slaboumnež?
To bo sprožilo enako v Evropi, kmalu se na Balkanu zgodijo spet vojne in hey če zmagaš, je tvoje...

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Bellator ()

Nove balkanske vojne, lol. Svašta majka rodi, samo para neče :))

Chalky je izjavil:

Kljub temu je tale build up smešen v primerjavi s tistim leta 91 kjer so Američani na Bližnji Vzhod poslali 1000-1200 bojnih letal in imeli skupaj 2430 vseh vrst letal.

Bi rekel da je trenutno okoli 500-700 ameriških bojnih letal. Jasno je da bosta kmalu tam 2 letalonosilki kar je okoli 120 bojnih letal. Izrael jih ima sam okoli 250 v danem trenutku. Američani jih imajo še približno toliko na tleh v zalivskih državah, se pravi še 250. Velika Britanija je zadnjič poslala svojo letalonosilko kar pomeni še dodatnih 25 bojnih letal.

Zdaj odvisno koliko so jih oziroma jih bodo poslali iz Evrope, ki so lahko v Savdski Arabiji v dokaj kratkem času.

V tej morebitni vojni z Iranom zagotovo ne bodo pošiljali pol milijona vojakov tako da to odpade.

Še ena zanimivost, v puščavski nevihti je sodelovalo 6 letalonosilk/udarnih skupin. Trenutno je samo 1 letalonosilka na BV-ju, še ena prihaja, Ford carrier je pa trenutno v Evropi, tako da imajo trenutno zgolj 3 morebitne letalonosilke v Bližini.

Kar se tiče bombnikov: od 60-70 B-52 bombnikov je sodelovalo pri prvi Zalivski vojni.

Še število vseh bombnikov:
Total Bombers: Likely 150-180 bombers, combining B-52s, F-111Fs, and F-117As. The U.S. Air Force deployed over 1,300 aircraft, and with the coalition's 2,430 fixed-wing aircraft (60% combat aircraft), bombers were a smaller subset compared to the ~1,000-1,200 U.S. fighters.

Glede na trenutno stanje Iranske vojske, se mi zdi, da je več kot dovolj moči tam parkirane.

Zgodovina sprememb…

On the B-2 bombers that have taken off:

"Immediate post-takeoff refueling was conducted, which strongly suggests the aircraft may be heavily loaded, potentially with ordnance, indicating operational intent"

https://x.com/Faytuks/status/1936411989...

Chalky je izjavil:

On the B-2 bombers that have taken off:

"Immediate post-takeoff refueling was conducted, which strongly suggests the aircraft may be heavily loaded, potentially with ordnance, indicating operational intent"

https://x.com/Faytuks/status/1936411989...

Židi imajo v lasti Ameriko, Američani so glava, Židi pa vrat...

Obstajajo še pošteni Židi

https://www.youtube.com/shorts/rLFUzrzM...

Zgodovina sprememb…

Scaramouche3 je izjavil:

Židi gor, žid dol...

Kam daješ pa musliče in njihovih 72 devic??

Zakaj meniš, da sta bomberja namenjena na Bližnji vzhod, da pišeš o tem, kako si Židi lastijo ZDA?

A niste prej pisali, da slikar ni opravil dela do konca.

Strel455 je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Židi gor, žid dol...

Kaj misliš, kam daje sebe? :))

Zgodovina sprememb…

AvtoR ::

Jaz bi se na tvojem mestu vprašal zakaj si banan s toliko tem? Po tvoje verjetno ni problem v tebi?
Velika večina tukaj pa misli da si problem, ker ves čas trolaš z rusko propagando in prirejenimi polresnicami.

Bellator je izjavil:

A niste prej pisali, da slikar ni opravil dela do konca.

Kje pa? Bomo podtikali, lagali, vse da dosežete svoj cilj? Ni sramu, kako bo..

Strel455 je izjavil:

Židi gor, žid dol...

Verjamem da treba tiste,ki so religiozni fanatiki ki ustrahujejo svoj narod, ne pustijo da imajo svobodne volitve uničiti, ne pa njih skupaj z celim ljudstvom!

Zgodovina sprememb…

Scaramouche3 je izjavil:

https://x.com/DefiyantlyFree/status/193...
Here is the crown prince of Saudi Arabia comparing Iran to Nazi Germany. Saying that Iran cannot have a nuclear weapon and that people didn’t see Hitler until it was too late.

Scaramouche3 je izjavil:

Bellator je izjavil:

To je res,je pa dejstvo da je pri njih kraja ozemlja taka,da je Izrael zrastel 10X od ustanovitve!

Res je tudi to, da je Hamas bil financiran s strani Izraela, da naredi kaos med PLO, ki je sekularna. Vedno je cilj Izraela bil, da prevzame Gazo in West Bank, ker je cilj Greater Izrael. Tu ni nobene fore 2 drzavi, oni hocejo vse zavzet do Iraka.

Scaramouche3 je izjavil:

Verjamem da treba tiste,ki so religiozni fanatiki ki ustrahujejo svoj narod, ne pustijo da imajo svobodne volitve uničiti, ne pa njih skupaj z celim ljudstvom!

https://x.com/Arabofzion/status/1934679...
Muslims in IDF، That’s Israel

Strel455 je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

https://x.com/DefiyantlyFree/status/193...
Here is the crown prince of Saudi Arabia comparing Iran to Nazi Germany. Saying that Iran cannot have a nuclear weapon and that people didn’t see Hitler until it was too late.

Sem jaz the Crown Prince? Kaj mam jaz veze z islamskih blaznežem?

kow ::

nuclear je izjavil:

kow je izjavil:

A to velja za Arabce? Tipi so zgenocidirali nebroj ljudstev.

Naprimer?

Kar nekaj iranskih ljudstev. Recimo Sogdijce in Baktrijce. Moderno se temu rece, da so "izgubili lastno kulturno in etnicno identiteto".
««
168 / 188
»»