Forum » Pomoč in nasveti » Kako do priporočene resolucije monitorja?
Kako do priporočene resolucije monitorja?
Scarface ::
Imel sem 17" LCD monitor z resolucijo 1280 x 1024, ki sem ga zamenjal z widescreen 19", ki pa ima priporočeno resolucijo 1440 x 900...
Problem je pa v tem, da moja grafična ne gre dlje od 1280 x 1024, čeprav sem posodobil driverje in namestil software, ki je prišel z monitorjem....
Kaj mi je še narediti?
Lp
Problem je pa v tem, da moja grafična ne gre dlje od 1280 x 1024, čeprav sem posodobil driverje in namestil software, ki je prišel z monitorjem....
Kaj mi je še narediti?
Lp
Been there, done that....
primzx ::
..tud ce bi zamenov monitor, bi mel še zmer lahko 1280×1024, ker je ta Max. res. od grafe.. Zamenej grafo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: primzx ()
kixs ::
Pojdi v device manager in pod monitorji izbrisi navedene monitorje (verjetno bo itaq samo ta priklopljen, ni pa nujno).
Potem restartaj winse in se enkrat preveri kako je z nastavitvijo locljivosti.
Ce imas ATI graficno, imas v samih ATI nastavitvah moznost nastavit kateri monitor imas (ATI Displays). Tudi tu preveri, da bo pravi oz. doloci drugo resolucijo, ki bo enaka tvoji.
LP
Potem restartaj winse in se enkrat preveri kako je z nastavitvijo locljivosti.
Ce imas ATI graficno, imas v samih ATI nastavitvah moznost nastavit kateri monitor imas (ATI Displays). Tudi tu preveri, da bo pravi oz. doloci drugo resolucijo, ki bo enaka tvoji.
LP
Ja očitno bo problem v integrirani grafični :). Seveda gre za služben komp, kjer grafika ni tako zelo pomembna....
kixs ::
Si preveril to, kar sem ti napisal?
Sam imam tudi v sluzbeni mashini intergrirano graficno in vse deluje kot mora. Gre samo za nastavitve. Razen, ce imas res eno staro mashino.
A ves katero integirano graficno imas?
lp
Sam imam tudi v sluzbeni mashini intergrirano graficno in vse deluje kot mora. Gre samo za nastavitve. Razen, ce imas res eno staro mashino.
A ves katero integirano graficno imas?
lp
V Device Managerju sem preveril in je samo ta monitor, ki je trenutno priklopljen...
Mašina je pa HP-jeva.... d330m (P 2.4, 1 GB ram , Win 2k itd..)....
Mašina je pa HP-jeva.... d330m (P 2.4, 1 GB ram , Win 2k itd..)....
blblb ::
;-) ::
Ko sm jaz šel na tako resolucijo k ti sm mel tud težave...na konc sm pa formatiru zdej pa kaže 1440x900 Windowsi so glupa stvar.res.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri monitor imate in kakšno razmerje slike?Oddelek: Strojna oprema | 2719 (2063) | Damiani |
» | GTA IV PC Benchmarks (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10663 (6205) | CaptObvious |
» | HP Compaq 6830sOddelek: Kaj kupiti | 4831 (2961) | Kkmardigrce |
» | Visoka resolucija + velik display = misija nemogoče?Oddelek: Strojna oprema | 3571 (2612) | Matev |
» | Nastavljanje ločljivosti monitorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2248 (1904) | mat123 |