Forum » Omrežja in internet » Cudni Odprti Porti
Cudni Odprti Porti
d0rK ::
Zdravo,
med delom dons sm kot del rednega preverjanja vtipkal "netstat" v cmd. Izpisal mi je ceu kup odprtih portov.
Problem je, da je edini program ki imam odprt Kaspersky. Lahko morda kdo razlozi zakaj je toliko portov aktivnih
in zakaj je na nekaterih celo vzpostavljena povezava. S casom se njihovo stavilo tudi povecuje in zmanjsuje.
Slike:
Nekaj Portv
Veliko Portov
Malo Portov
Pa prosm...Brez "najbrz, "mogoce" in podobnih brezveznih "predlogov".
Iscem razlage ali pomoc kako ugotoviti za kaj se uporabljajo porti.
Hvala.
med delom dons sm kot del rednega preverjanja vtipkal "netstat" v cmd. Izpisal mi je ceu kup odprtih portov.
Problem je, da je edini program ki imam odprt Kaspersky. Lahko morda kdo razlozi zakaj je toliko portov aktivnih
in zakaj je na nekaterih celo vzpostavljena povezava. S casom se njihovo stavilo tudi povecuje in zmanjsuje.
Slike:
Nekaj Portv
Veliko Portov
Malo Portov
Pa prosm...Brez "najbrz, "mogoce" in podobnih brezveznih "predlogov".
Iscem razlage ali pomoc kako ugotoviti za kaj se uporabljajo porti.
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 343384 (43840) | ignats |
» | težave z routerjem Canyon CN-BR1Oddelek: Omrežja in internet | 4393 (2339) | schorpion |
» | Odpiranje portov pri LinksysOddelek: Omrežja in internet | 3192 (2719) | Domini |
» | Iščem Joystick priključek/pretvornikOddelek: Pomoč in nasveti | 1795 (1696) | Macx95 |
» | Noče me vpisat v msn! probal vse nasvete že!Oddelek: Programska oprema | 3028 (2531) | ;-) |