Forum » Pomoč in nasveti » Zopet GeForce2 MX400 TV out
Zopet GeForce2 MX400 TV out
waters ::
Imam Tornado GeForce2 MX400 TV out 64 mb. Imam WIN 98. Signal na TV slab - črno bel. Ko sem na nastavitvah 2 monitorja mi piše, da je onemogočen. Kaj imate nastavljeno vi mogoče generičen tv ozziroma kateri drugi drajver naj uporabim. Sedaj uporabljam Tvtool pa mi slika na monitorju kar nekam skače ali so problem frekvence. Polno vprašanj pomahajte!!!
minimetro ::
no pa nisem edin s tem problemom. Jst sm ga rešu. Pejd na nastavitve pa do grafične prit pod Geforce 2 MX 400 imaš aditional settings al nekej podobnega. V glavnem najdi nekje kjer piše CLONE pa sam obklukej pa stvar dela. 2 dni sem se zajebaval s tem, zdej pa dela k pr norcih. Sej delal je tut prej sam mi ni podnapisou dal pa slika je bla slaba.. Probej
Gone whit the wind
Nastavil sem clone. Tvtool dela na monitorju na tv pa ni ne slike ne zvoka. Monitor 2 sem nastavil na generični televizor. Na teveju pa je malce modro in črte šibajo. Help help help
Rešil sem zadevo. Vzel sem TV Tool 5 in ne 6 s katero sem se ubadal toliko časa. Mogoče pa bo komu koristilo in se mu nebo treba ubadati s takim problemom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV-out in ugašanje monitorja....Oddelek: Pomoč in nasveti | 953 (906) | simoni |
» | geforce 4200 Ti VIVO na TVjuOddelek: Zvok in slika | 1069 (1001) | partysound |
» | kako do resolucije 768 x 576Oddelek: Zvok in slika | 1148 (932) | tiktak |
» | uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6215 (5120) | bbobst |
» | gledanje DVDjev na TVju - PROBLEMI SEVEDAOddelek: Zvok in slika | 2141 (1839) | BlackHole |