Forum » Pomoč in nasveti » Kontrola temp Abit BE6 II in Win2000 Pro
Kontrola temp Abit BE6 II in Win2000 Pro
Blond ::
Pozdravljeni !!!
Ima plosco Abit BE6 II vendar je na prilozenem CDju samo programcek za Win 9x zanima me ce kdo ima oz. uporablja kaksne program za kontrolo temperature procesorja v Win 2000 Pro. Kakrsna koli informacija bo dobrodosla.
Hvala
Lep pozdrav
Primoz Mesarec
primoz.mesarec@email.si
Ima plosco Abit BE6 II vendar je na prilozenem CDju samo programcek za Win 9x zanima me ce kdo ima oz. uporablja kaksne program za kontrolo temperature procesorja v Win 2000 Pro. Kakrsna koli informacija bo dobrodosla.
Hvala
Lep pozdrav
Primoz Mesarec
primoz.mesarec@email.si
sosko1 ::
Poskusi z programom modherboard monitor. dobiš ga na naslovu http://mbm.livewiredev.com/. jaz sem ga uporabljl v w2k in sedaj tudi v win XP pa dela odlično. mam pa plato be6
_Mortal_ ::
Obodvoje deluje na ISTEM grafičnem motorju zato me tzanima zakaj noče delat, če je isti pogon. To gonilnike za te stvari mam pa že od zdavni vse najnovejše ne se bat.
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z LCD zaslonom prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8489 (5874) | denci |
» | Ms word in funkcija branjeOddelek: Programska oprema | 1329 (1329) | Blond |
» | WinXP resetiranje&stuffOddelek: Operacijski sistemi | 1314 (1075) | AvAkI |
» | VirtualDub in firewireOddelek: Zvok in slika | 1035 (910) | gumby |
» | Win2000 in stari SCANNER ? Mojstri pomoc!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 715 (644) | Gandalfar |