Forum » Pomoč in nasveti » Vprašanje v zvezi z Elite K7S5A
Vprašanje v zvezi z Elite K7S5A
Kriko ::
Zdaj sem malo spremenil vprašanje ker sem določene stvari skapiral.
Driver ki se ga zdaj dobi za zvočno na plati, treba ročno instalirat in applikacije ki jih dobite tudi na tej strani delajo samo z zadnjimi driverji. Je pa kar zanimiv dodatek, saj ima kar nekaj funkcij!
Zanima pa me samo za kaj se rabi naslednje :C-Media 9738 Codec Sound on board driver V0.21 (Only for K7S5A) na tej strani. kaj imajo mogoče te plate različne zvočne!
Drugače mi pa zvočna deluje v redu!
Driver ki se ga zdaj dobi za zvočno na plati, treba ročno instalirat in applikacije ki jih dobite tudi na tej strani delajo samo z zadnjimi driverji. Je pa kar zanimiv dodatek, saj ima kar nekaj funkcij!
Zanima pa me samo za kaj se rabi naslednje :C-Media 9738 Codec Sound on board driver V0.21 (Only for K7S5A) na tej strani. kaj imajo mogoče te plate različne zvočne!
Drugače mi pa zvočna deluje v redu!
- spremenil: Kriko ()
Dami ::
Jst mam to plato sam mam disablan ac'97, kr mam audgya. Ma pa frend ful problemov s to zvočno in je že probal vse živo pa mu sploh ne dela. Zdej si bo live-a kupu.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tronote m85 zvokOddelek: Zvok in slika | 8198 (2387) | simongrega |
» | nekdo se izdaja za meneOddelek: Pomoč in nasveti | 1422 (837) | wiki |
» | ASUS M2N-E (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7634 (4558) | planetparty |
» | Audigy2 ZS DriverjiOddelek: Strojna oprema | 2214 (1979) | WhiteWolf |
» | Dolby Digital encoding na integrerani zvočni?Oddelek: Zvok in slika | 1887 (1651) | dolenc |