Forum » Pomoč in nasveti » explorer
explorer
farko ::
Prosil bi kako se da iz vrstice iu okna kamor vpišem kaj naj gogle išče vsako dnevno izbrisati kaj se je iskalo.Poskusilk sem že brisat zgodovino pa piškotke pa je to še vedno noter.Pa še drugo vprašanje ko vtaknem usb ključek na komp se mi komp avtomatsko resetira zakaj.
farko
Looney ::
Ok, kaj ima to veze z explorerjem (vsaj neposredno)?
Kaj ko bi postregel s kakšnim konkretnim podatkom? Ali vsaj jasnim opisom...
Kaj ko bi postregel s kakšnim konkretnim podatkom? Ali vsaj jasnim opisom...
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."
ttommy ::
Ccleaner........Sicer pa kdo sploh še uporablja IE-Inštaliraj si Mozilla Firefox:je hitrjša bolj varna in učinkovita,pa še zastonj jo dobiš.
Za drug problem je pa napaka na osnovni plošči-gonilniki al pa strojna.Uporabi program Tuneup utitles 2007,al pa XSoftspy SE za preverjanje napak....
Za drug problem je pa napaka na osnovni plošči-gonilniki al pa strojna.Uporabi program Tuneup utitles 2007,al pa XSoftspy SE za preverjanje napak....
Gamer
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ttommy ()
StratOS ::
Farko :
Tu ne gre za explorer, gre za Internet Explorer, gre namreč za Avto Complete pri formah ( tekstovnih kontrolnikih ipd ) , ki ostanejo shranjeni na tej oz. za to formo strani.
Za IE7 :
Tools/Internet Options
Tab Content
Auto Complete opcija Settings
Obkljukaj/Odkljukaj za kaj bi hotel:
WEB URL naslove
Forme
Usernames & passwords
Tu imaš še opcijo - navodilo za zbrisat ( Delete AvtoComplete History ).
Glede USB-ja je lahko več možnosti - Hardwarska ali softwarska napaka/bug.
Povej kakšno plato/USB priklop/USB ključek ?
ttommy :
Jaz še vedno uporabljam IE ( IE7 ), kar se tiče varnosti in učinkovitostjo nebi rad govoril o tem, če sam ne poskrbiš za lastno varnost, tudi brskalnik ne more poskrebi zate !
Hm, dosedaj še nisem vedel, da treba za IE kaj plačevat !
Torej prosim ne vsiljujte programe katere treba uporabljati, uporabljajte tiste, ki jih sami preferirate in jih najlažje in najučinkoviteje uporabljate.
Tu ne gre za explorer, gre za Internet Explorer, gre namreč za Avto Complete pri formah ( tekstovnih kontrolnikih ipd ) , ki ostanejo shranjeni na tej oz. za to formo strani.
Za IE7 :
Tools/Internet Options
Tab Content
Auto Complete opcija Settings
Obkljukaj/Odkljukaj za kaj bi hotel:
WEB URL naslove
Forme
Usernames & passwords
Tu imaš še opcijo - navodilo za zbrisat ( Delete AvtoComplete History ).
Glede USB-ja je lahko več možnosti - Hardwarska ali softwarska napaka/bug.
Povej kakšno plato/USB priklop/USB ključek ?
ttommy :
Jaz še vedno uporabljam IE ( IE7 ), kar se tiče varnosti in učinkovitostjo nebi rad govoril o tem, če sam ne poskrbiš za lastno varnost, tudi brskalnik ne more poskrebi zate !
Hm, dosedaj še nisem vedel, da treba za IE kaj plačevat !
Torej prosim ne vsiljujte programe katere treba uporabljati, uporabljajte tiste, ki jih sami preferirate in jih najlažje in najučinkoviteje uporabljate.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
Zgodovina sprememb…
- spremenila: StratOS ()
amigo_no1 ::
IE7 dela samo na win xp sp2 (sp2 pa lahko uradno namestiš samo na "genuine" winse) in visti - to je imel ttommy posredno v kontekstu
farko ::
Dejansko sem rešil vse skupaj z formatiranjem.Naložil sem tako kot ste svetovali čeprav me je mal strah ccleanerja pa upam ,da ni za plačat ,da je free.
Zausb ključek je bila hardverska napaka poleg tega sem pa imel gor tudi trojanca klikal tako nekako.
Hvala za pomoč
Zausb ključek je bila hardverska napaka poleg tega sem pa imel gor tudi trojanca klikal tako nekako.
Hvala za pomoč
farko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Internet Explorer 8 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 14479 (9599) | blackmack |
» | ie 7 v slovenščini?Oddelek: Programska oprema | 2508 (2183) | nonenone |
» | IE7 končno v naše mlinčke (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 14144 (9107) | OrlyTM |
» | [Prelivanje žolča] IE Vs. vsi ostali (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 5629 (5437) | snow |
» | Internet Explorer je najmanj varen brskalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 10899 (8680) | Matevžk |