Forum » Omrežja in internet » Sprejem placil/donacij iz tujine in Slovenije
Sprejem placil/donacij iz tujine in Slovenije
planetparty ::
Torej dobil sem nalogo, da postavim eno spletno stran z določeno dejavnostjo, sprejemale se pa bodo donacije ali plačila za doloceno storitev. V bistvu še ni določeno ali se bodo storitve prodajale ali pa se bodo sprejemale donacije za storitev.
Zanima me:
1. Potrebno je imeti podjetje in placevati davek? Ni mi problem plačati davka, hočem le narediti na najbolj neboleč in preprost način, zato sem pomislil na donacijski sitem.
2. Na kaksen način se da sprejemati denar iz tujine in Slovenije? Imam PayPal račun, vendar v Slovenijo ne pošiljajo denarja.
Proslil bi, da me nekdo osvetli glede teh stvari.
Zanima me:
1. Potrebno je imeti podjetje in placevati davek? Ni mi problem plačati davka, hočem le narediti na najbolj neboleč in preprost način, zato sem pomislil na donacijski sitem.
2. Na kaksen način se da sprejemati denar iz tujine in Slovenije? Imam PayPal račun, vendar v Slovenijo ne pošiljajo denarja.
Proslil bi, da me nekdo osvetli glede teh stvari.
Http://www.directoryelite.com - Elite Directory
- spremenil: planetparty ()
Ugotovil sem, da je edini pravi nacin moneybookers. Potreboval bi kaksno php skripto, ki bi avtomatiziral donacijo.
Lio ::
lahko ponudiš svašta opcij ter potem preko raznih vendorjev ki ponujajo storitev2storitev spravis na sebi dostopno stvar, magar si konc vsakega mesca prek WU-ja spravis v slo.
Tocno to sem mel v mislih, edino ne vem ce se da nakazat denar s paypala na moneybookers. Zanima me se kako narediti za slovenske stranke? Moneta? Je še kaksen drug nacin, ki je za kupca in za mene kot ponudnika najenostavnejsi?
Zgleda, da na tem mestu nem bom ozrl pomoči, vseeno hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 137997 (17961) | igi82m |
» | [Android] Prodajanje aplikacij (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programiranje | 28994 (13800) | shadeX |
» | Dvig denarja na paypaluOddelek: Pomoč in nasveti | 12775 (7635) | St235 |
» | Odprtje bančnega računa v Avstriji zaradi plačevanja preko PAYPALA - Ali je to možno? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15453 (10920) | #000000 |
» | Paypal v Sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 18070 (11159) | techfreak :) |