Forum » Operacijski sistemi » WinXp Vprašanje
WinXp Vprašanje
primzx ::
Zdravo!
Dones zjutraj so se mi Xpji zrušl. Napisal je "the file *.exe is corupted". To sem rešit v recover Conzoli. VENDAR. Popoldne, ko sem prišel iz službe, pa je po ponovnem startu PCja napisalo,..Disk read error...Restart ctrl+ alt+del..No in zej je pa tko, mam 1×IDE ata disk in 1×SATA Disk. Na prvem mam Xpje, na drugem pa Suseta. Če samo prvega bootam, mi napise tist "disk read error", če pa samo drugega pa lepo dela . Če mam obadva notr in hočm exaktno samo Linux particijo bootat, mi napise "disk read error". Torej mam zj sam enga notr(Suse-Sata). Je kdo imel mogoče podobne stvari.
MamaPlata asus A8N-E Ultra Nforce4C
P.S aja to da mi je IDE umru, mi ne govort, ker mam gor diplomo(did backup ).
Lep pozdrav
primzx
Dones zjutraj so se mi Xpji zrušl. Napisal je "the file *.exe is corupted". To sem rešit v recover Conzoli. VENDAR. Popoldne, ko sem prišel iz službe, pa je po ponovnem startu PCja napisalo,..Disk read error...Restart ctrl+ alt+del..No in zej je pa tko, mam 1×IDE ata disk in 1×SATA Disk. Na prvem mam Xpje, na drugem pa Suseta. Če samo prvega bootam, mi napise tist "disk read error", če pa samo drugega pa lepo dela . Če mam obadva notr in hočm exaktno samo Linux particijo bootat, mi napise "disk read error". Torej mam zj sam enga notr(Suse-Sata). Je kdo imel mogoče podobne stvari.
MamaPlata asus A8N-E Ultra Nforce4C
P.S aja to da mi je IDE umru, mi ne govort, ker mam gor diplomo(did backup ).
Lep pozdrav
primzx
- spremenilo: primzx ()
primzx ::
SLabo kaže...Na MS pravjo da je treba Format C:, tega se bojim ..bitch je to. A ma mogoče kdo kašno drugo foro?Ker zagnat mi ga noče ker mam namesto NTFS, FAT32. Mogoče ksna fora v Fdisku?Kdorkol?Prosim. Res rabim info. ki jih mam gor.
Lep pozdrav,
primzx
Lep pozdrav,
primzx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik ne bootaOddelek: Pomoč in nasveti | 1509 (1395) | Boomerang |
» | Windows 8.1 boot problemi ,error-ji ,resetiOddelek: Pomoč in nasveti | 1227 (949) | Nemixxx |
» | problem pri zagonu win7Oddelek: Operacijski sistemi | 1369 (1210) | Duhec |
» | Občasna "A disk read error occurred" napakaOddelek: Pomoč in nasveti | 2344 (2179) | B_Weeed |
» | Disk read errorOddelek: Strojna oprema | 816 (746) | amacar |