Forum » Programska oprema » spss problem z odpiranjem
spss problem z odpiranjem
thedaydriver ::
No imam spss data document in spss viewer document, data document mi odpre brez problemov viewer pa noče. na obeh dokumentih pa se seveda pokaže spss ikona. kaj bi to bilo?
vsekakor je to moje mnenje
vidim da ni odziva ampak naj še bolj podrobno predstavim
viewer mi ne odpre data pa mi odpre brez problemov, samo nevem kje bi bil problem?
viewer mi ne odpre data pa mi odpre brez problemov, samo nevem kje bi bil problem?
naj še povem da ima ta vieewer document končnico *.spo.
Res noben ne ve?
Res noben ne ve?
Tear_DR0P ::
pa kaj sploh rabiš viewer document?
sej če maš data lahko spo na novo ustvariš
drgač pa bolj razloži kaj delaš?
sej če maš data lahko spo na novo ustvariš
drgač pa bolj razloži kaj delaš?
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
Točno tako je kot si rekel, samo da jaz ko analiziram data in naredim viewer document mi ga ne odpre, čeprav ga shranim pred minuto, napiše mi unexpacted file format, kljub temu, da na sliki kot vidite naredi razpoznavno spss ikono.
kje je problem?
kje je problem?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PSPP v zadnjem letu doživel precejšen razvojOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7244 (6439) | lukanium |
» | Nov intervju: Chris Bryant (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 17732 (15804) | Icematxyz |
» | Politika odprte kode na univerzahOddelek: Problemi človeštva | 2182 (1464) | Gandalfar |
» | Microsoft .NET Framework 2.0 je tu, XPS ob bok PDF v Office 12 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 11473 (9477) | 64202 |
» | asp.net izdelava linka do tiskanja...Oddelek: Izdelava spletišč | 1264 (1124) | jerneju |