Forum » Pomoč in nasveti » Win XP - SEARCH...je izginil
Win XP - SEARCH...je izginil
akulp ::
A se je že komu nardil da mu je v XP-jih izginil SEARCH za datoteke (START-SEARCH-SEARCH for files and folders). Preprosto izgine okno kjer naj bi vpisal kwa iščem pa pravjo WINSI da naj zaženem setup ker na netu ne najde prave datoteke za zagon Searcha), Zaženem Setup nč ne najdem kje naj bi to blo....
Help me ker search se pa res rabi...
Help me ker search se pa res rabi...
luka ::
Točno ti ne morem odgovorit, sam vem pa da na ta SEARCH po ne vem kakšni logiki vpliva, kateri internet explrer imaš gor. Poskusi še enkrat naložit IE6 - če se sploh da.
Chessman ::
Rešitev problema :
desni klik na orodno vrstico (task bar)
potem izberi lastnosti (properties)
v oknu ki se ti odpre izberi start menu
potem pa greš na tipko po meri (customize)
tukaj lahko nastaviš posamezne lastnosti o tem kaj vidiš v start meniju. Izklopiš lahko posamezne funkcije kot so : my compoter, my documents, search, run, control panel...
tukaj preveri če imaš slučajno izklopljen prikaz funkcije za iskanje.
upam da boš rešil problem
desni klik na orodno vrstico (task bar)
potem izberi lastnosti (properties)
v oknu ki se ti odpre izberi start menu
potem pa greš na tipko po meri (customize)
tukaj lahko nastaviš posamezne lastnosti o tem kaj vidiš v start meniju. Izklopiš lahko posamezne funkcije kot so : my compoter, my documents, search, run, control panel...
tukaj preveri če imaš slučajno izklopljen prikaz funkcije za iskanje.
upam da boš rešil problem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bo Windows Blue dobil nazaj startni meni in namizje? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 48757 (41730) | Bistri007 |
» | Windows 8 je tu (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 66387 (50320) | HupChup |
» | Prodaja Windows 8 nekoliko slabša od Sedmice (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 19003 (15527) | smash |
» | Bliznjica do namizja.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1193 (1046) | R33D3M33R |
» | Windows XP vprašanjeOddelek: Operacijski sistemi | 1413 (980) | Loki |