Forum » Operacijski sistemi » Windows VISTA
Windows VISTA
majales ::
Na Microsoft Slovenija sem prebrala, da lahko winse xp nadgradiš z Visto, le vedeti moreš, katera različica je prava?
Ima kdo izkušnje s tem? Prosim, če poveste kaj več!
Hvala
Maja
Ima kdo izkušnje s tem? Prosim, če poveste kaj več!
Hvala
Maja
majales ::
Hvala!
Še nekaj: si si jih ti nadgradil? Si imel originalne winse?
Jaz nimam, pa me zanima, če imam lahko težave zaradi tega na njihovi (microsoftovi) strani? Slišala sem namreč, da lahko...
Kaj lahko v tem primeru naredim-kako nadgradim xp?
Lp
Še nekaj: si si jih ti nadgradil? Si imel originalne winse?
Jaz nimam, pa me zanima, če imam lahko težave zaradi tega na njihovi (microsoftovi) strani? Slišala sem namreč, da lahko...
Kaj lahko v tem primeru naredim-kako nadgradim xp?
Lp
nonenone ::
to ni nobeno nadgrajevanje, če nimaš originala in aktivacije, ne moreš se povezovat na njihovo stran, update tudi ne dela, za vse moraš sama skrbet, same težave, pa še kaznivo je, lp
nonenone ::
boljš je imet original, potem vse lepše dela, pa še podporo imaš, naslednje nadgradnje pa so cenejše, jaz sem naprimer plačal nadgradnjo na visto biznis z xp pro le 25 eur - bogih 6 tisočakov, pa nimaš nobene zafrkancije, lp
'FireSTORM' ::
zdrago
kake težave neki s skrekanimi?
to kar so windows težave so pri original in pri skrekanih
ok razen z tem da tvegaš da ti kdo pošlje domov inšpekcijo
ampak kolko poznam microsoftove finte nebo šlo samo tak nadgradit v vista če maš xp skrekane
razen če je kje na spletu kak skrekan vista "upgrejd"
kake težave neki s skrekanimi?
to kar so windows težave so pri original in pri skrekanih
ok razen z tem da tvegaš da ti kdo pošlje domov inšpekcijo
ampak kolko poznam microsoftove finte nebo šlo samo tak nadgradit v vista če maš xp skrekane
razen če je kje na spletu kak skrekan vista "upgrejd"
Those penguins.... They sure aint normal....
Zheegec ::
Če si kupil WinXP mislim da od septembra pa do danes lahko nadgradiš za zelo nizko ceno, če pa gre za OEM verzijo je pa odvisno od OEM proizvajalca če ponuja nadgradnjo - naprimer HP iz XP PRO na Visto ponuja nadgradnjo za 20EUR če se prav spomnim.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
jabe ::
Ja, OEM sem mislila, a sem opazila napačo šele, ko sem že poslala, možnosti popravljanja pa pri tem postu, ne vem zakaj, nimam.
Hvala za odgovor.
Hvala za odgovor.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadgradnja Windows 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 27361 (22481) | R1710 |
» | Windows 10 prihaja 29. julija (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 68324 (55682) | MrStein |
» | Vista Upgrade ne gre na prazne diske (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 15015 (10648) | MrStein |
» | Brezplačna nadgradnja v Windows Vista za božične kupce (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10643 (7596) | para! |
» | Vista ne bo pokazala svoje lepše plati (Aero) piratom (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 14112 (9801) | 64202 |