Forum » Zvok in slika » Problem v Messengerju in WMP8
Problem v Messengerju in WMP8
Paramedic ::
Imam dva problema v winXP:
1. Messenger mi ne pusti poslati datotek, ko imam firewall vklopljen, sem bral na MS-jevi strani kaj je treba naredit, ampak ne kapiram
2. WinMediaPlayer8 mi je še vsako inštalacijo XP-jev do sedaj slej ko prej nehal delati. Ti mislim tako, da ko hočem kaj s plajlisti in še marsičem počet, se mi sesuje. XP sem že en 3x dal nanovo gor, pa vsakič mi neha delat po par tednih/mesecih.
Upanje bi bilo, če bi se dalo reinstallati, ali pride kdaj ven za ostale OS-e, pa bi se to mogoče dalo?
1. Messenger mi ne pusti poslati datotek, ko imam firewall vklopljen, sem bral na MS-jevi strani kaj je treba naredit, ampak ne kapiram
2. WinMediaPlayer8 mi je še vsako inštalacijo XP-jev do sedaj slej ko prej nehal delati. Ti mislim tako, da ko hočem kaj s plajlisti in še marsičem počet, se mi sesuje. XP sem že en 3x dal nanovo gor, pa vsakič mi neha delat po par tednih/mesecih.
Upanje bi bilo, če bi se dalo reinstallati, ali pride kdaj ven za ostale OS-e, pa bi se to mogoče dalo?
End transmission.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako programirati npr. igralne napraveOddelek: Programiranje | 6122 (5205) | _Dormage_ |
» | Yahoo bo podatke o iskanjih hranil poldrugo letoOddelek: Novice / Zasebnost | 3377 (3143) | Jupito |
» | Gf2 MX400 Ragistry/Driver težavicaOddelek: Pomoč in nasveti | 1143 (1051) | MCSE |
» | Napster!!Oddelek: Omrežja in internet | 2065 (1611) | element |
» | WIn 2k zvok dela sploh ne ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1081 (1012) | rookie |