» »

PCI Firewire 1394 - problem !

PCI Firewire 1394 - problem !

JOKER ::

POZDRAVLJENI !

Imam problem namreč z omenjeno kartico, ki je kot sem omenil na PCI vodilu.
Ko pogledam v nadzorno plato .. itd, ter lastnosti, piše, da je vse vredu, da DELUJE PRAVILNO.
Ko preko kabla priklopim kamero na kartico se mi pokaže ikona kamere v Tray vrstici in preden se zažene Pinnaclov program ikona zgine (če gledaš v vrstico preden se na zaslonu pokaže program lahko vidim da izgine) in ko v programu Pinnacle kliknem Capture jeziček, takrat pa vse tako dolgo traja oz. miškin kazalec (peščena ura) se kar vrti in vrti naredi se pa nič.
Ko kliknem bilo kje mi zgoraj napiše Not Responding ....
Enostavno ne morem povezat kamere več z compom.
Sedaj sem začel sumit, da je vzrok te zmešnjave Service Pack 2, ki sem ga na ta "mladinski" (računalnik je od otrok) računalnik naložil pred cca. 2 mesecema. Od naložitve SP2 nisem še nič prikljapljal kamere, tako da prej tega nisem vedel.
Je pa res, da mi je pred tem vse delovalo BP. Vtaknil sem kabel na DV izhod kamere, se je pokazala ikona, sem zagnal program in potem sem lahko z kamero delal kar preko Pinnacle programa (premotavanje, plaj, stop).
Sedaj več ne gre in sem začel sumit da je vsemu kriv ta SP2.
Torej, kaj mi je storiti ?
Prosim za kakšno rešitev saj bi si želeli ogledat včerajšnji video, predvsem otroci delajo silo, pa jim žal ne morem ustreči še manj pa objasnit, da nekaj ne "špila".
Hvala za vaše cenjene odgovore in lep pozdrav.

baron21 ::

Živijo!
Tvoja ugotovitev je pravilna. Odstrani SP2, ali zamenjaj program za video. Meni se dogaja isto, s tem da imam fire-wire vgrajen na plati (prenosnik). Ulead 9 ali Inter video creator delujeta bp. ne glede na prisotnost SP2. Lep pozdrav.
baron21

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows xp bluescreen

Oddelek: Pomoč in nasveti
222170 (1851) Duhec
»

[uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
13420207 (7753) dire