Forum » Pomoč in nasveti » Težava z namestitvijo windows xp
Težava z namestitvijo windows xp
Shark100 ::
Z xp cdja mi normalno kopira podatke nato se komp restetira to je normalno potem pa napiše Error loading operating sistem. Mogoče ve kdo kaj je narobe?
AMD 3000+
2X 512MB
160GB disk
AMD 3000+
2X 512MB
160GB disk
Shark
___ ::
imaš v biosu pravilno nastavljene boot device? vrstni red mora biti pravi. jaz imam najprej cd/dvd, nato floopy (disketa), nato hdd in na koncu pač vse kar še ostane...
uglavnem...vrstni red v biosu moraš nastaviti tako kot ti ustreza, ampak vseeno tako da se bo os zaganjal iz diska..da ga nebo iskal nevem kje..če imaš vse pravilno nastavljeno je mogoče kaj s cd narobe? poskusi z drugim cd..naj ti kdo posodi al pa kej pa poskusi.
uglavnem...vrstni red v biosu moraš nastaviti tako kot ti ustreza, ampak vseeno tako da se bo os zaganjal iz diska..da ga nebo iskal nevem kje..če imaš vse pravilno nastavljeno je mogoče kaj s cd narobe? poskusi z drugim cd..naj ti kdo posodi al pa kej pa poskusi.
`ripper` ::
prvi boot device naj bo CD enota, drugi pa HDD. Pri prvem najprej zbootas s CDja (se pravi ko napise Press any key to boot from CD...), ko sformatira in skopira kamor si mu pac rekel, se sam resetira, nato pa tisto opozorilo (Press any key...) pustis in bi se moglo bootat z diska, ce si nastavil tako kot smo rekli.
bibl bubl babl ble
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako namestiti OSOddelek: Pomoč in nasveti | 2127 (1827) | Csharp |
» | instal win noče formatirat niti particijenarest!Oddelek: Pomoč in nasveti | 5436 (4910) | Frenckie |
» | ntldr is missing - pomoč prosimOddelek: Pomoč in nasveti | 1046 (855) | solatko |
» | Instalacija windows Xp se prekine....Oddelek: Pomoč in nasveti | 1148 (968) | amigo_no1 |
» | iz linuxa v windows xpOddelek: Pomoč in nasveti | 2169 (1817) | barbm |