Forum » Sedem umetnosti » DIVX v VCD!
DIVX v VCD!
tropinovec ::
ljudje, zanima me ali je že kdo probal s pretvorbo DIVX formata v VCD - s katerim programom in kako se je obneslo...
ender ::
TMPEGencoder
Verjetnost, da te nekdo gleda je premo sorazmerna z neumnostjo tistega, kar počneš.
Poslano s Klepetalnikom.
tropinovec ::
hehe, deadman, tvoja povezava kaže na neko drugo stran, ki nekako ni povezana s tem programom
no, saj ni pomembno, glavno, da sem izvedel kaj naj iščem in sem ga že potegnil z neta (TMPEGencoder), vendar ne spozna DIVX formata - samo MPEG..?
hmm, je to res pravi program ali pa ne vem kako ga nastaviti...
no, saj ni pomembno, glavno, da sem izvedel kaj naj iščem in sem ga že potegnil z neta (TMPEGencoder), vendar ne spozna DIVX formata - samo MPEG..?
hmm, je to res pravi program ali pa ne vem kako ga nastaviti...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tropinovec ()
ender ::
TMPEG bi ti mogu AVI fajle čist lepo pretvort v VideoCD. men je ratal
Verjetnost, da te nekdo gleda je premo sorazmerna z neumnostjo tistega, kar počneš.
Poslano s Klepetalnikom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LCD monitorOddelek: Kaj kupiti | 1778 (1391) | ender |
» | PlextorWriter 12/10/32 SCSI ali 24/10/40 IDE ?!?Oddelek: Kaj kupiti | 1353 (997) | AngelOfDeath |
» | ZANIMIVO, DA BI GRIZEL OD...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1022 (796) | AngelOfDeath |
» | Matkurja Hekana?Oddelek: Slo-Tech | 1285 (1043) | tec |
» | Notebook + domači računalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 898 (790) | CaqKa |