» »

OEM??!?

OEM??!?

sifu ::

torej morm odpret se eno temo na cd-je ker mi je pac en cigo zaklenu temo brez razloga...ne zanima me nc v zvezi z ide-ji pa temi medsebojnimi boji kwa je bols...tko da v tiste teme ne mislem pisat..zato odpiram novo in prosm da mi je tokrat ne zaklenete...

torej ce se ne motim je naslov foruma kaj kupiti..in ker bi rad kupil cd me zanima nekaj vprasanj in bi zato rd vprasal folk ne pa zato ker bi nabijal poste al karkol ze

zanima me TEAC XXXX OEM....kaj pomeni ta OEM?? in zakaj je 5 jurjov cenejši od Teaca ki nima OEM?

poleg tega me zanima ce kdo ve ce se splaca to zadevo kupit v JAE-tu al naj mi prosim predlaga bolj ugodno stacuno...

zanima me se nekaj...moja konfiguracija je: pentium 166mmx + 32mb rama....zanima me kako racunalnik vpliva na snemanje cd-jev....TEAC ima BurnProof torej naj ne bi blo problemov...a je ta burnproof tok huda zadeva, da recimo ce mi racunalnik zasteka za 1 minuto, ne unici cd-ja??? al gre tuki sam za par sekund??

prosim kasnga strokovnjaka da mi mau razlozi te pojme

hvala:\

ABX ::

OEM:
Occupational and Environmental Medicine
Original Equipment Manufacturer
Office of Emergency Management
Ottawa Equipment Marketing
Oliver Elm Marketing
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

DrSergioDJ ::

OEM je fora, da ne dobis v skatli pa to, ampak lepo v plasticni vrecki, pa driver cd-je zravn in to je to ( kokr sm jest seznanjen, ni zraven praznih cd-r in cd-rw medijev ).

ostalo pa naj ti povejo drugi...

(kar se tice BurnProofa...ce ti bo PC prov zaribu, pol je sou cd pa-pa, ce pa se potem spet "zbudi", je pa BurnProof zadosti dober, da bo nadaljeval snemanje)
...

Mercier ::

Mimogrede, pri OEM dobiš optiko, diske in disketnike navadno brez kablov.

goba ::

Smo mi mal izjema kr se tice prodaje tehle variant OEM, k sicer to ni mislen za posameznike, ampak za firme vgrajevalce/sestavljalce racunalnikov ala Jerovsek™.
Skratka sam drive al pa plata, plus sevede driverji. Nic kablov in kabelckov, programov, knjigc in podobne navlake.

Mercier ::

Lime ::

OEM je brez embalaže, programske opreme, medijev, vijakov, kabla. Takšen produkt je namenjen vgrajevanju v računalnike in se po pravilih sploh ne bi smel prodajati posamezno, ampak samo v novi mašini.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri cd rekorder

Oddelek: Kaj kupiti
241592 (1383) Gejmer
»

Lite-ON 32/10/40 A je dobr?

Oddelek: Kaj kupiti
151797 (1475) borut-t
»