Forum » Izdelava spletišč » Rolloving slike
Rolloving slike
BOCo. ::
Imam eno vprašanje! Na strani http://hr.nogonet.com/, zgoraj na sredini opazite stvar, v kateri se vrtijo slike in se pojavi spodaj majhen napis oz. ime novice. Seveda, je tudi možno priti na to novico s klikom na sliko.
Sedaj pa me zanima, kako se ta program imenuje s katerim izdelamo tako stvar. Po mojem mora biti to nek program ala e107 (vem da je to spletni portal!), s katerim to naredimo. Sem pa že videl enak model na večih mestih.
Sedaj pa me zanima, kako se ta program imenuje s katerim izdelamo tako stvar. Po mojem mora biti to nek program ala e107 (vem da je to spletni portal!), s katerim to naredimo. Sem pa že videl enak model na večih mestih.
- spremenil: BOCo. ()
BluPhenix ::
To je pač ena skripta, ki prebere naslov iz baze in ga zarola na tistem mestu.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amazon je moral ukiniti pristranski AI za pomoč pri zaposlovanju (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / NWO | 24260 (21478) | gtu |
» | Uporabljam AdBlock-sem Najboljši. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Slo-Tech | 22330 (17544) | thramos |
⊘ | Izdelava spletne strani - Poceni (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 23728 (22216) | Ziga Dolhar |
» | Pirate Bay strežnik v muzejuOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 4140 (2647) | BlueRunner |
» | novice na slo-tech (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 4472 (3494) | hruske |