Forum » Strojna oprema » Kako stestirati komponente novega PC?
Kako stestirati komponente novega PC?
Ikar ::
No končno po neskončno letih sm si tut jst nabavil eno novo kišto, da bo garala zame naslednjih 5let.
No, da bi teh 5let res delovala B.P., bi pa rad stestiral komponente da vidim če ima katera namen crkniti.
Zaenkrat se mi zdi da PC dela brez problema, no ene dvakrat mi je za nekaj časa zmrnila kišta, ampak to je mislim da vzrok v softwaru. Vseeno bi se pa rad prepričal da je z rami, procesorjem in plato vse OK. Disk sm ze pregledal s HD tune. Ali naj pregledam disk raje s katerim drugim programom?
Zanima me s katerim/i program/i naj pregledam-stestiram računalnik za napake?
Patriotovi rami so postavljeni v dual channel.
Proc je AMDjev.
Plata Gigabyte.
Disk je Sata2 od WDja
Torej s katerimi programi naj pregledam komponente?
No, da bi teh 5let res delovala B.P., bi pa rad stestiral komponente da vidim če ima katera namen crkniti.
Zaenkrat se mi zdi da PC dela brez problema, no ene dvakrat mi je za nekaj časa zmrnila kišta, ampak to je mislim da vzrok v softwaru. Vseeno bi se pa rad prepričal da je z rami, procesorjem in plato vse OK. Disk sm ze pregledal s HD tune. Ali naj pregledam disk raje s katerim drugim programom?
Zanima me s katerim/i program/i naj pregledam-stestiram računalnik za napake?
Patriotovi rami so postavljeni v dual channel.
Proc je AMDjev.
Plata Gigabyte.
Disk je Sata2 od WDja
Torej s katerimi programi naj pregledam komponente?
minime ::
Če misli crknit boš videl ko bo ...
Če pa sedaj dela ok maš za ram memtest ....
Drugač pa dej ripat kakšen dvd ali pa nabijaj far cry pa boš videl...
Če pa sedaj dela ok maš za ram memtest ....
Drugač pa dej ripat kakšen dvd ali pa nabijaj far cry pa boš videl...
dzinks63 ::
bi pa rad stestiral komponente da vidim če ima katera namen crkniti.
Torej če bi kupil nov avto bi ga mesec dni gnal do unemoglosti , pa bi ziher kaj crknilo, isto lahko narediš s compom ,če bi mu pa rad še malo pomagal, da bi prej crknu, pa izklopi kakšen vent pa bo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izbira prenosnika: Asus vs Hp vs ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 9793 (9175) | ST-777 |
» | Nujno pomoč pri nakupu grafičneOddelek: Kaj kupiti | 2271 (1967) | Meizu |
» | računalnik se zažene potem pa tema-pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1452 (1191) | Meizu |
» | Kako ugotoviti, kaj ne funkcionira?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4205 (3960) | monster-x |
» | Ugašanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 876 (781) | Nem0 |