Forum » Loža » Šola je nora!
Šola je nora!
BaRtMaN ::
Ne vem če ste opazil, ampak men tale link že nekaj časa ne deluje več. Kakšne izkušnje mate pa vi?
Dvomim. Mogoče je ista zgodba kot z Matkurjo, k enim ne dela. Sicer pa poglej na krneki.org: oiše we're still here al kaj. Po moji ligiki jim je server zakuhu. No, bom še s SiOLom probou linkat.
Ne ti men lame! Pol mi pa pojasn zakaj mi napiše Page could not be displayed če vpišem tale naslov: http://solajenora.krneki.org/ ?! Tud če grem na Mat'kurjo in vpišem pod search in kliknem na povezavo mi isto nardi. Če mi to nardi nism jst nč kriv in NISEM LAME
msmiha ::
Meni dela brez problema na dveh computrih v šoli in doma
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
bastadu ::
Meni dela sicer sola je no ar brez problemov, sem imel pa podobne probleme pred kakšnim tednom z slo-comp-om, ko mi ga spljoh ni hotelo prikazat. No na srečo zdej vse dela bp
Ja, jst sm mel tud enkat s Slo-Compom težave... Zdej dela bp. Šola je nora pa še zmeri ne dela. Hudo, ni kej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ANTIČEFUR 3D (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 16603 (1656) | FreshCoochie |
! | linki za lažji študij/šolo..ali pomoč je le klik stran (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 105303 (9856) | crni_kos |
⊘ | V-i-p vs. IskanjeOddelek: Slo-Tech | 1055 (1055) | Primoz |
» | Prešeren: Krst pri SaviciOddelek: Šola | 5381 (5264) | c3R4R |
» | a hod kdo na vegovo!Oddelek: Loža | 2290 (1923) | krneki0001 |