Forum » Omrežja in internet » Router Vigor2900g in bit torrent
Router Vigor2900g in bit torrent
spiderman1 ::
Imam doma router Vigor 2900g in je zlo zakompliciran zame... Imel sem težavo in sem ga moral zresetirat na tovarniške nastavitve.
Problem pa je ker si nisem zapomnil kakšne so bile nastavitve za router da mi bi delal bit tirrent in dc++.
Vem da jeto treba nastavit tut na mrežni kartici in da se pol konekta pc na router al neki takega??
problem se mi je pojavil ker ne znam to nastavit za operaterja T2 (pr siolu je ful na izi)
A ma kdo kakšno idejo kako to rešit??
LP
Problem pa je ker si nisem zapomnil kakšne so bile nastavitve za router da mi bi delal bit tirrent in dc++.
Vem da jeto treba nastavit tut na mrežni kartici in da se pol konekta pc na router al neki takega??
problem se mi je pojavil ker ne znam to nastavit za operaterja T2 (pr siolu je ful na izi)
A ma kdo kakšno idejo kako to rešit??
LP
amigo_no1 ::
Sicer ni za tvoj model (2900g ) , ampak predvidevam da bo zelo podobno će ne identično za nastavljanje
http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Draytek/Vigor-2800G/Vigor-2800Gindex.htm
//link
http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Draytek/Vigor-2800G/Vigor-2800Gindex.htm
//link
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jvolk ()
flier ::
Vprasaj na Mobisuxu, tam je uporabnik Vigorman ki prodaja to zadeov pri nas, verjetno ti bo pomagal.
spiderman1 ::
ni prav to. Js bi.. moral skofigurirat tcp/ip naslov da bi se povezal PC na router tam pa sem že odprl porte...zdej mam naštiman vse na auto...
Yacksy ::
Na kišti si naštimaj en statičen IP, potem pa imaš v menuju pod NAT ali Firewall (ne vem točno) meni Open Ports. Tam odpreš določen port za določen IP.
Shit happens
Yacksy ::
U kristus ...
Za nastavljanje statičnega IP ja pod windowsi boš našel kaki tutorial na netu. Ali pa malo forum preglej, take osnovne stvari ti ne bom opisoval.
Predvidevam, da imaš usmerjevalnik na defaultu, tako da računalniku dodeli naslov 192.168.1.2, maska je 255.255.255.0, gateway pa je 192.168.1.1.
Za nastavljanje statičnega IP ja pod windowsi boš našel kaki tutorial na netu. Ali pa malo forum preglej, take osnovne stvari ti ne bom opisoval.
Predvidevam, da imaš usmerjevalnik na defaultu, tako da računalniku dodeli naslov 192.168.1.2, maska je 255.255.255.0, gateway pa je 192.168.1.1.
Shit happens
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Port Forward ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 4203 (3825) | Konlov |
» | COD4 strežnik doma!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2316 (2086) | strictom |
» | Router NETGEAR WGR614 v6Oddelek: Informacijska varnost | 2562 (2408) | StratOS |
» | VPN med 2x WinXP?Oddelek: Omrežja in internet | 2091 (1769) | luciby |
» | Low ID eMule na WRT54GOddelek: Omrežja in internet | 1792 (1609) | Luiggy |