Forum » Pomoč in nasveti » trdi disk
trdi disk
povso ::
imam eno težavo. računalnik mi že javla napako premalo prostora na pogonu c:. seveda imam trdi disk razdeljen na tri patricije. c: (sistem), d: (dokumenti) in e: (programi). ker pa imam na c-ju premalo prostora, me zanima, kako bi lahko z kakim programom prenesel iz d-ja na c: kakšen gb prostora.
lep pozdrav,
Matjaž
lep pozdrav,
Matjaž
mauzer ::
Acronis Disk Director the best sw in town
seveda, če imaš particije narejene kot primarne in ne kot logčine, bo zadeva stekla kot namazana in pa seveda kot je g. blueFish omenil ... defragmentiraj disk pred operacijo
EDIT: typ0
seveda, če imaš particije narejene kot primarne in ne kot logčine, bo zadeva stekla kot namazana in pa seveda kot je g. blueFish omenil ... defragmentiraj disk pred operacijo
EDIT: typ0
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mauzer ()
zee ::
Gonzales2: v Partition Magicu lahko particijo z Windows sistemom komot povečaš.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
`ripper` ::
sistemsko particijo komot povecujes, samo pomembne dokumente pred spreminjanjem mal spravi, v primeru ce gre kej u franze.
bibl bubl babl ble
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako formatirati Win 7?Oddelek: Operacijski sistemi | 13444 (13142) | bluefish |
» | Kako razdeliti 250GB disk? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6083 (5196) | bajsibajsi |
» | Partition MagicOddelek: Pomoč in nasveti | 781 (629) | Aspirinix |
» | Kupu sm večji disk, zdej pa....???Oddelek: Strojna oprema | 1270 (865) | MArko |
» | insufficient disk space pri 11GB prostega diska?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1009 (793) | Polde |