Forum » Elektrotehnika in elektronika » Rele
Rele
Mrok ::
ello
Nardit morm seminarsko in me zanima če ma kdo od vas kej o releju kje napisan?al pa ve za kakšno stran o releji?al pa če bi vsaj mal napisal ka je rele(sj neki vem sam to ni dost za seminarsko )...prosim odgovorte,če kdo kej ve
hvala že za v naprej
Nardit morm seminarsko in me zanima če ma kdo od vas kej o releju kje napisan?al pa ve za kakšno stran o releji?al pa če bi vsaj mal napisal ka je rele(sj neki vem sam to ni dost za seminarsko )...prosim odgovorte,če kdo kej ve
hvala že za v naprej
na wikipedijo sm že pogledu sam u slovenskem jeziku ni nč..a obstaja kak converter ki bi spremenil ang v slo??
Azrael ::
Seveda obstaja, slovarji služijo temu namenu. V papirnarti in elektronski varianti, avtomatskih pa še ni tako, da kar lepo na delo.
Nekoč je bil Slo-tech.
hehe...drgač pa sm najdu ene par knjig tko da ne rabim več pomoči...hvala vseeno gumby in pa Azrael
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mrok ()
Mikron ::
Če prav ne rabiš več pomoči, vseeno. Morda se bo kdo našel, ki bo iskal kakšno pomoč glede spletnega slovarja oz. prevajalnika. Eden dokaj dober je tukaj.
Mikron ::
to pa tako ali tako. Samo asp žal ne obstaja v spletni različici, tako da je za silo dober zgoraj naveden link.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prodaja in nakup spletnih strani???Oddelek: Izdelava spletišč | 4236 (887) | jaz111 |
» | [seminarska] Komedija.Oddelek: Sedem umetnosti | 919 (919) | pŁexXxi§ |
» | Kako narediti in flash animacijo na začetku strani?Oddelek: Izdelava spletišč | 2835 (2676) | mte |
» | Ne morm se odločt oz . se ne mortaOddelek: Pomoč in nasveti | 1676 (1214) | Hux |
» | Na Firefox 1.0! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 5475 (5475) | [BISI] |