Forum » Pomoč in nasveti » napaka: printer has not yet responded
napaka: printer has not yet responded
gkovac ::
Vsake toliko časa ko zaženem Word mi javi tole napako: The printer has not yet responded, but the Microsoft Office program may be able to proceed without printer information... poskušal sem guglat ko nor, ampak nikjer ni nobenega konkretnega odgovora, ki bi mi deloval... ima mogoče kdo od vas kakšno idejo?
hvala!
hvala!
lp,
nonenone ::
v lastnostih printerja omogoči-odkljukaj dvosmerno podporo, verjetno računalnik nima odgovora od printerja, printa pa verjetno vseeno, ta slučaj je podoben pri mrežnih usb print serverjih ki ne omogočajo dvosmerne podpore in jo treba celo izklopit, da printer sploh dela, lp
Sem preveril in je bilo že omogočeno.... in to ni rešitev.
Še en "problem" imam s tem printerjem... je namreč mrežni printer in, ko sem ga nastavljal na enem računalniku mi lepo "pove", da je to Xerox Phaser 6100, na drugih dveh računalnikih pa ga vidim kot "unknown on 195.xx.xx.xx".
uporabil sem enake gonilnike in enak princip inštalacije... krneki!
Še en "problem" imam s tem printerjem... je namreč mrežni printer in, ko sem ga nastavljal na enem računalniku mi lepo "pove", da je to Xerox Phaser 6100, na drugih dveh računalnikih pa ga vidim kot "unknown on 195.xx.xx.xx".
uporabil sem enake gonilnike in enak princip inštalacije... krneki!
lp,
nonenone ::
jaz sem kupil print server usb od netgeara in mi še ni uspelo omrežit printerja, printer pa je samsung clp-300 color, nekje sem zvedel da ti print serverji ne podpirajo vseh printerjev, tako da čakam novi firmware, lp
hja... jest sem kupil Dlink DI-524UP in ne morem ??!! naložit novega firmwara... krneki. Problem se mi še vedno pojavlja... iskal sem po celem guglu pa ni rešitve.
lp,
amigo_no1 ::
Naredi hard reset routerja , nadgrajuj preko žice , uporabi IE pri nadgradnji , izklopi AV,FW anti-anti programe (najboljše da iztakneš WAN povezave iz routerja)
http://www.dlink.com.sg/products/suppor...
Firmware 1.02
Kakšno napako javi ?
http://www.dlink.com.sg/products/suppor...
Firmware 1.02
Kakšno napako javi ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
heh... ne boš verjel... kupil sem D-link DI524UP router in nanj ne "paše" firmware od navadnega DI524, ampak moram imet prav DI524UP... za tega pa nikjer ne dobim nič!!! najdu sem nek nemški sajt z nekim firmwarom, ampak ne bom nič riskiral.
še zmari pa se mi pojavlja tisto obvestilo iz prvega posta... pojma nimam kaj bi to lahko bilo... zanimivo je to, da na starem routerju (Planet neki neki) nikol nisem imel problemov z neodzivanjem ali pa s čudnim delovanjem...
Po moje bom router vrgu čez okno in šel kupit nekaj bolj kvalitetnega ali vsaj z večjo podporo!
edit: verzija firmwara, ki jo imam je zadnja (najnovejša)... kao....
še zmari pa se mi pojavlja tisto obvestilo iz prvega posta... pojma nimam kaj bi to lahko bilo... zanimivo je to, da na starem routerju (Planet neki neki) nikol nisem imel problemov z neodzivanjem ali pa s čudnim delovanjem...
Po moje bom router vrgu čez okno in šel kupit nekaj bolj kvalitetnega ali vsaj z večjo podporo!
edit: verzija firmwara, ki jo imam je zadnja (najnovejša)... kao....
lp,
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gkovac ()
amigo_no1 ::
Na prejšnjem linku je firmware za DI-524UP.
btw: ta router se ne razume najboljše s ključno besedo p2p .
btw: ta router se ne razume najboljše s ključno besedo p2p .
Mislim, da mi je ratal odkrit napako... no.. zaenkrat vse dela kot bi moralo :)
problematični so bili printer driverji iz uradnega sajta (Xerox Phaser 6100). Problem pa sem upam, da rešil tako, da sem odinštaliral printer, vzel CD, ki sem ga dobil zraven printerja in printer nainštaliral še enkrat.
Noro, ampak resnično...
problematični so bili printer driverji iz uradnega sajta (Xerox Phaser 6100). Problem pa sem upam, da rešil tako, da sem odinštaliral printer, vzel CD, ki sem ga dobil zraven printerja in printer nainštaliral še enkrat.
Noro, ampak resnično...
lp,
ant ::
čao
da ne odpiram nove teme...
doma imamo 2 računalnika povezana v mrežo s switchem. na prvi stacionarni PC je priklopljen tudi printer lexmark 3200. na mojem laptopu mi printer zazna, vendar ko hočem printat mi napiše, da je nekaj narobe. mislim, da napaka tiskanja.
kaj mi je storiti???
ali bi moral v nastavitvah kaj spremeniti?
hvala
da ne odpiram nove teme...
doma imamo 2 računalnika povezana v mrežo s switchem. na prvi stacionarni PC je priklopljen tudi printer lexmark 3200. na mojem laptopu mi printer zazna, vendar ko hočem printat mi napiše, da je nekaj narobe. mislim, da napaka tiskanja.
kaj mi je storiti???
ali bi moral v nastavitvah kaj spremeniti?
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kartuša kar šla v k....Oddelek: Kaj kupiti | 6129 (5210) | Brane22 |
» | Laserski tiskalnik, kateriOddelek: Kaj kupiti | 9794 (6986) | MStrix |
» | Kako dati tiskalnik v skupno rabo preko routerja.Router Asus rt n16 + tiskalnik Canon (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 19766 (18338) | novuporabnik |
» | Priklop "USB multipraktika" v mrežo (Wifi / ethernet)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2782 (2653) | NeMeTko |
» | Kateri brezžični router kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 7956 (5827) | OmegaBlue |