Forum » Loža » Pri Amisu mi vlece 6000kb/s - kako je to mozno?
Pri Amisu mi vlece 6000kb/s - kako je to mozno?
user123 ::
Pozdravljeni,
pr amisu mam 2mega paket, kabelski internet optika...
ko dam download kak filmcek, mi vlece 500-600kb/s, v getrightu pa sem dodal 10+ filmov in skupna hitrost je prisla kar na 5000-6000kb/s (5-6MB/s) ja prav ste slisal...6mega (in ne 6 megabit...)
prakticno sem 250mb dobil v piclih 40sekundah...
zdej pa mi nej kdo razlozi kako je to mozno, da nimajo nic CAP...na SIOLU recimo 1M paket ADSL vlece TOCNO 120kb/s - tut 0,01kb vec ne.
pr amisu mam 2mega paket, kabelski internet optika...
ko dam download kak filmcek, mi vlece 500-600kb/s, v getrightu pa sem dodal 10+ filmov in skupna hitrost je prisla kar na 5000-6000kb/s (5-6MB/s) ja prav ste slisal...6mega (in ne 6 megabit...)
prakticno sem 250mb dobil v piclih 40sekundah...
zdej pa mi nej kdo razlozi kako je to mozno, da nimajo nic CAP...na SIOLU recimo 1M paket ADSL vlece TOCNO 120kb/s - tut 0,01kb vec ne.
ja sam problem je v tem, da mi se vedno ne vlece 1 file toliko...temvec morm nasopat po 10 na enkrat in vec...da pride do te hitrosti... mogoce je tut problem na nasprotni strani da omejijo vsak file?
pa zanimiv je blo da je prek routerja hitrost padla za vec kot polovico (brezzicna povezava do racunalnika)
OmegaBlue ::
Seveda, ker wifi ni zmožen prenosov nad 2,8MB/s (pri 802.11g).
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
_marko ::
user: probaj potegnit ubuntoja iz enega od nemskih serverjev(na uradni strani) - meni ga je vzelo v manj kot dveh minutah - 700MB.
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.
STASI ::
_marko predvidevam da v študentu v Wageningenu? Se spomnim kako je tam vse šopal.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
_marko ::
Jap
The saddest aspect of life right now is that science
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Merjenje hitrosti downloada/uploada (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Omrežja in internet | 389345 (5903) | dussan |
» | Internet 10 mb/s, downloada le z 770 kb/sOddelek: Omrežja in internet | 6193 (5181) | Senitel |
» | Počasen netOddelek: Omrežja in internet | 1645 (1442) | Robert_S |
» | Kabelski internet - pohitritev (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5863 (4270) | Soprano |
» | ADSL visoka hitrost??Oddelek: Omrežja in internet | 1837 (1203) | BaRtMaN |