» »

Napaka pri zagonu windowsow xp

Napaka pri zagonu windowsow xp

BokyFri ::

Danes sem nasnel na laptopa linux fedora core 6. Naredil sem še eno particijo za linux. Linux mi lepo dela in z njim nimam problemov. Potem sem pa hotel zagnati windows mi pa pokaže moder zaslon in piše ''xmnt not found, avto check program not found, skiping avto check''. Potem me pa vrže ven in začne zaganjati linux.;(
Ne vem zakaj mi noče zagnati windowsev? Itak če sm nasnel linux na novo particijo ne bi smelo motiti windowsev. Particijo kjer je nasnet windows sm pustil pri miru in ne vem kaj bi lahko bilo narobe?
Če kdo ve kaj je narobe mi prosim naj pove!

kranjec123 ::

heh če hočeš zraven dodat še windovse ti to ne bo uspelo, razen pod pogojem da imaš dva diska. en za linuxse drug pa za mikrosoftove windovse.

jest sem se zanimal kako bi lahko linux zbrisal iz kompa pa dal nazaj xpje pa sem dobil infromacijo da morm kupt druh komp. če si morda najdu bolšo rešitev mi prosem pomagaj:)

PrimozR ::

heh če hočeš zraven dodat še windovse ti to ne bo uspelo, razen pod pogojem da imaš dva diska. en za linuxse drug pa za mikrosoftove windovse.

jest sem se zanimal kako bi lahko linux zbrisal iz kompa pa dal nazaj xpje pa sem dobil infromacijo da morm kupt druh komp. če si morda najdu bolšo rešitev mi prosem pomagaj:)

Dude, _W_T_F_?????

Mare2 ::

Dual boot?

solatko ::

Kje ste zdaj veliki zagovorniki linux-a, polno vas je, ko je treba pljuvat po uporabnikih windows-ov, ko pa je treba pomagat človeku, pa nikjer nobenga. Zato se linux nikoli ne bo prijel pri širših množicah.

<b>klima</b> ::

Evo klik.

Upam da ti pomaga!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Formateranje se ustavi pri 78%

Oddelek: Pomoč in nasveti
101075 (907) m0LN4r
»

WinXP ne Linux ne bootata [AM2]