Forum » Operacijski sistemi » Problem med inštalacijo Viste
Problem med inštalacijo Viste
Dri3r ::
Včeraj sm si hotu na pc namestit Visto v dulalboot z WIN XP.
Naredu sm si prazno particijo in začel z namestitvijo kar u XPjih. Setup po kopiranju namestitvenih fajlow restarta comp in pojavi se load screen, nakar pa mi vseskup zamrzne in se restarta.
Boot screen mi nato ponudi možnost izbire starega OS in rollback inštalacije vendar če jo izberem se vseskup ponovi(restart loop).
V BIOSu sem izklučil zvočno,mrežno, usb...vendar brez uspeha.
Probal sem tudi inštalirat z bootanjem iz dvdja vendar mi vseskup zamrzne po kopiranju inštalacijskih datotek na disk.
Ima kdo morda kake izkušnje s tem?
Naredu sm si prazno particijo in začel z namestitvijo kar u XPjih. Setup po kopiranju namestitvenih fajlow restarta comp in pojavi se load screen, nakar pa mi vseskup zamrzne in se restarta.
Boot screen mi nato ponudi možnost izbire starega OS in rollback inštalacije vendar če jo izberem se vseskup ponovi(restart loop).
V BIOSu sem izklučil zvočno,mrežno, usb...vendar brez uspeha.
Probal sem tudi inštalirat z bootanjem iz dvdja vendar mi vseskup zamrzne po kopiranju inštalacijskih datotek na disk.
Ima kdo morda kake izkušnje s tem?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iz word 10 v word 07Oddelek: Pomoč in nasveti | 2183 (1909) | leonček |
» | 2045: Avatar project (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 30399 (27669) | guest #44 |
» | windows xp se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 2229 (2079) | Bostyan007 |
» | excell razvrščanjeOddelek: Programska oprema | 4171 (3815) | rferrari |
» | Linux based router na USBOddelek: Omrežja in internet | 2885 (2056) | Steinkauz |