Forum » Izdelava spletišč » kje naj kupim .com domeno
kje naj kupim .com domeno
Gwanaroth ::
gigaspark.com
hostko.si
takedomain.net
enom.com
godaddy.com
.
.
.
.
hostko.si
takedomain.net
enom.com
godaddy.com
.
.
.
.
Lights often keep secret hypnosis..
Somman ::
Poglej malo po internetu na tuje ponudnike.
Sam sem registriral na Mad Dog Domains in je prislo mislim da 7 USD. Pol ceneje kot pri nas. Za hosting pa nisem spraseval, ga pa sigurno ponujajo.
LP,
Sam sem registriral na Mad Dog Domains in je prislo mislim da 7 USD. Pol ceneje kot pri nas. Za hosting pa nisem spraseval, ga pa sigurno ponujajo.
LP,
sebavet ::
sem kupil domene, na bigbytes pa imam namen zakupit prostor, zanima me kako jim posredujem ime domene, da bo preusmeritev delovala pravilno?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sebavet ()
Gwanaroth ::
Sporočiš jim prek maila, oziroma imaš že pri nakupu v prvem koraku tole možnost:
Domain Name Options
I have a domain and will update my nameservers.
.. in verjetno v naslednjem koraku za vpisat tvojo domeno. Oni ti pa povejo njihove DNS strežnike, katere moraš vnest pri tvojem registrarju, pod upravljanjem domene.
Domain Name Options
I have a domain and will update my nameservers.
.. in verjetno v naslednjem koraku za vpisat tvojo domeno. Oni ti pa povejo njihove DNS strežnike, katere moraš vnest pri tvojem registrarju, pod upravljanjem domene.
Lights often keep secret hypnosis..
'FireSTORM' ::
hitrost.com
sicer nimam hostinga pri njih
mam pa pri njih registrirano .org domeno
in moram povedat da sem bil najprej presenečen...
presenečen z njihovim hitrim odzivom
en večer naročil
drugo jutro me je čakal mail z podatki za plačilo
napisal plačilni nalog, plačal
faksiral
nekaj uric za tem je bila domena aktivna
sicer nimam hostinga pri njih
mam pa pri njih registrirano .org domeno
in moram povedat da sem bil najprej presenečen...
presenečen z njihovim hitrim odzivom
en večer naročil
drugo jutro me je čakal mail z podatki za plačilo
napisal plačilni nalog, plačal
faksiral
nekaj uric za tem je bila domena aktivna
Those penguins.... They sure aint normal....
Nerdor ::
Kaj pa podjetje, ki oglašuje registracijo domen, prek 24ur? Ma kdo izkušnje. Ozr. ima kdo link do te firme. Ker mi iskalniki nič ne vrnejo.
... for lifetime!
neskoncno ::
Na 24ur oglašuje Arnes, ki pa je vrhovni registrar za .si domeno. Oglašuje izključno .si domene in najdeš linke do vseh naših registrarjev pri katerih lahko .si domene registriraš.
techfreak :) ::
Torej iščeš podjetje, ki je zelo oglaševano? Pojdi k GoDaddy. Drugače pa izberi enega izmed mnogih Slovenskih registrarjev. Npr. pri www.domenar.net se večinoma ukvarjajo samo z registracijo domen.
psyke ::
kje se pa da rezervirat domeno v naprej, da ko poteče nekomu, da jo ti dobiš, če slučajno oni ne podaljša?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup domeneOddelek: Omrežja in internet | 2942 (2808) | knesz |
» | Nakup domene!Oddelek: Omrežja in internet | 4768 (3661) | c3p0 |
» | Dvočrkovne .si domene razgrabljene (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 23639 (19309) | Soprano |
» | Registracija domene v tujiniOddelek: Omrežja in internet | 1651 (1502) | OldSkul |
» | Išče se nov registrar domen .netOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4621 (3023) | Mare2 |