Forum » Pomoč in nasveti » ACCESS seminarska naloga!
ACCESS seminarska naloga!
lowcxxx ::
Lep pozdrav!
Imam en velik problem... Hodim na srednjo oslovno šolo in pri predmetu informatika moram izdelati seminarsko nalogo v programu Access. Sicer nimam veliko pojma o tem programu, zato prosim če mi lahko kdo pomaga... najbolše bi bilo da bi mi kdo poslal že narejeno nalogo, saj verjetno nima kdo naloge Rent-A-Car kar imam jaz. Ne vem če bom lahko spremenil naslov ampak vseeno bi bilo dobro da kdorkoli ima karkoli narejeno v Access-u naj mi pošlje na nalov
lowcxxx@gmail.com
Če pa je kdo ki izdeluje te naloge bi ga lepo prosim če se lahko dogovoriva na za to mojo nalogo... naj mi enako napiše e-email!
Najlepša hvala vsem ki boste odgovorili!
Lp Lowcx
Imam en velik problem... Hodim na srednjo oslovno šolo in pri predmetu informatika moram izdelati seminarsko nalogo v programu Access. Sicer nimam veliko pojma o tem programu, zato prosim če mi lahko kdo pomaga... najbolše bi bilo da bi mi kdo poslal že narejeno nalogo, saj verjetno nima kdo naloge Rent-A-Car kar imam jaz. Ne vem če bom lahko spremenil naslov ampak vseeno bi bilo dobro da kdorkoli ima karkoli narejeno v Access-u naj mi pošlje na nalov
lowcxxx@gmail.com
Če pa je kdo ki izdeluje te naloge bi ga lepo prosim če se lahko dogovoriva na za to mojo nalogo... naj mi enako napiše e-email!
Najlepša hvala vsem ki boste odgovorili!
Lp Lowcx
balocom ::
To ne rabeš samo pojma o programu, ampak tudi o podatkovnih bazah . Ne, nimam Rent - a - Car za nalogo, sploh pa ne hodem na kako poslovno/ekonomsko šolo.
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najem avtomobila v tujini in kreditna karticaOddelek: Na cesti | 11148 (1974) | Tidule |
» | Mednarodno vozniško dovoljenje - USAOddelek: Na cesti | 8225 (3956) | MisterM |
» | Rent a car z nizko kavcijo - ljubljanaOddelek: Na cesti | 3430 (2542) | xsum1 |
» | PosodiAvto.si - Carsharing v SlovenijiOddelek: Problemi človeštva | 7890 (6426) | borutz |
» | Rent a car agencija v ASPjuOddelek: Izdelava spletišč | 1300 (1074) | david |