Forum » Zvok in slika » dvd na laptopu
dvd na laptopu
mathew82 ::
Zdravo..
Punca ima prenosnika in sicer acer, sam tok da ga lahko ima za fax. Acer aspire 3020 tip.. Zanima me ali je to normalno , je pač tok slab prenosnik, kajti če hoče gledati dvd filme(dvd format ne divx ) direkt z dvd roma , ji dela zelo počas in tudi zvok zelo šteka.. Zdej nevem ali je mogoče dvd enota prepočasna in prepočasi bere dvd ali pa bi morala mogoče imeti kak kodek za dvd..
Prosim če mi kdo odgovori ki ima isti comp. ali je res tako počasna enota dvd in da zato ne gre gledati..
Prenosnik. amd sempron 3000, 512 rama, 80giga,, ati radeon x600 grafična..
lp
Punca ima prenosnika in sicer acer, sam tok da ga lahko ima za fax. Acer aspire 3020 tip.. Zanima me ali je to normalno , je pač tok slab prenosnik, kajti če hoče gledati dvd filme(dvd format ne divx ) direkt z dvd roma , ji dela zelo počas in tudi zvok zelo šteka.. Zdej nevem ali je mogoče dvd enota prepočasna in prepočasi bere dvd ali pa bi morala mogoče imeti kak kodek za dvd..
Prosim če mi kdo odgovori ki ima isti comp. ali je res tako počasna enota dvd in da zato ne gre gledati..
Prenosnik. amd sempron 3000, 512 rama, 80giga,, ati radeon x600 grafična..
lp
mathew82 ::
Zdravo,,
nastavil sm pio mode na dma,, prej sem imel pio ,,, sem zdej nastavil na dma sam še vedno mi šteka , pa nevem zakaj.. Sem se pa pozanimal , da računalnik naj nebi bil preslab , kajti ga ima še nekdo drug in mu dela BP
lp
nastavil sm pio mode na dma,, prej sem imel pio ,,, sem zdej nastavil na dma sam še vedno mi šteka , pa nevem zakaj.. Sem se pa pozanimal , da računalnik naj nebi bil preslab , kajti ga ima še nekdo drug in mu dela BP
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | cdrom blokira sistemOddelek: Operacijski sistemi | 1118 (999) | Pyr0Beast |
» | Na pekaču ne morem vklopiti DMA mode (sedaj je PIO)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1431 (1174) | smile- |
» | Iz PIO Moda v DMA ModeOddelek: Pomoč in nasveti | 1572 (1415) | q:-p |
» | Seagate 30 GB na PIO Mode namesto DMA !?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1617 (1402) | Dami |
» | TEAC CD-ROM problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1637 (1377) | rockeye |