Forum » Mobilne tehnologije » Z katerim programom skrajšat melodijo za mobitel?
Z katerim programom skrajšat melodijo za mobitel?
cypher ::
Kot pove naslov, želim imeti melodije za Nokia 3220 in 6610i. Kako in s katerim programom naj skrajšam melodijo, da ta ne bo prevelika?
In koliko kB je lahko melodija velika, da jo ta dva mobitela še predvajata?
Hvala
In koliko kB je lahko melodija velika, da jo ta dva mobitela še predvajata?
Hvala
Superior
JOKER ::
Kakšno vprašanje je to; kolk je lahko melodija velika da jo še predvajata !!??
Če imaš dovolj notranjega spomina je lahko velika, če imaš Memory Card potem pa sploh. Odvisno koliko Mb imaš na voljo.
Z katerim programom ? Hja glede na to, da imaš naložen Nero (predvidevam, kdo ga pa nima?) uporabiš kar NERO WAVE EDITOR. Za te zadeve izvrsten programčič.
Če imaš dovolj notranjega spomina je lahko velika, če imaš Memory Card potem pa sploh. Odvisno koliko Mb imaš na voljo.
Z katerim programom ? Hja glede na to, da imaš naložen Nero (predvidevam, kdo ga pa nima?) uporabiš kar NERO WAVE EDITOR. Za te zadeve izvrsten programčič.
JOKER, če je melodija velika 20 kB, jo predvaja, če je pa velika 60 kB, pa ne, čeprav imam prostega 1 MB pomnilnika. Na kar sem pomislil, je da morda melodija ni za telefon Nokia, kljub temu, da je midi file.
Glede Nero VaweEditor. Kako naj vnesem melodijo v midi formatu, če v Files of type ni mogoče izbrati to vrsto datotek?
Glede Nero VaweEditor. Kako naj vnesem melodijo v midi formatu, če v Files of type ni mogoče izbrati to vrsto datotek?
Superior
Zgodovina sprememb…
- spremenil: cypher ()
JOKER ::
Hmmm ....., da je MIDI si šele sedaj napisal.
Pač samo po sebi umevno mi je bilo, da sprašuješ za mp3 fajl.
Nisem pa šel gledat za kakšne telefone gre v tvojem primeru.
Žal tukaj pa ti ne znam pomagat, je pa čudno, da ti ne predvaja fajla če je daljši ...
lep pozdrav.
Pač samo po sebi umevno mi je bilo, da sprašuješ za mp3 fajl.
Nisem pa šel gledat za kakšne telefone gre v tvojem primeru.
Žal tukaj pa ti ne znam pomagat, je pa čudno, da ti ne predvaja fajla če je daljši ...
lep pozdrav.
Tudi jaz sem na lovu za takšnim programom. Sam imam 3210 nokijo in mislim da je največ kaj telefon premore je do 40 - 50 kb veliko midi in pa nekje do 65kb igro, drugač mi tako javi da je premalo spomina. Iščem pa še naprej.
sweeti007 ::
koliko je lahko velika datoteka je odvisno od telefona do telefona .Novi telefoni sicer podpirajo tudi do ~4gb veliko datoteko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android - uvod za novince? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20253 (14564) | Jst |
» | Kje do gsm melodijOddelek: Mobilne tehnologije | 1889 (1673) | flasha |
» | Mp3 v polifonicne oblikeOddelek: Programska oprema | 1975 (1839) | KTr1sk |
» | kako posneti polifonično melodijo ?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2173 (1996) | SasoS |
» | A ma kdo izkušnje s Siemens ST60Oddelek: Mobilne tehnologije | 1875 (1618) | boogoo |