» »

Mp3 v polifonicne oblike

Mp3 v polifonicne oblike

SeeN000 ::

A je kaksen zastojnski program, ali pa je sploh kaksen program da bi lahko mp3 musko spremenu v polifonicno melodijo, in da bi pri tem izbral koliksno kanalno polifonicno melodijo bo pretvoril, da bi jo potem lahko dal na mobitel? zanima me pa tudi ce je kje kaksen slovenski tutorial kako se naredi internetni radio, da imas svojo postajo in muske. Thx for all your help;)

garv ::

Jaz imam program TS-AudioToMidi 3.3. Podpira do 16 kanalov, 127 glasbil itd., je trial-version. Sicer pa Google najde kar dosti takih converterjev.

RejZoR ::

Nikol nisem in verjetno ne bom štekal folka, ki se spravi konvertat muziko tipa MP3/WAV "nazaj" v MIDI. Ne sam da je zadeva tehnično neizvedljiva, ampak še takrat ko kej rata so rezultati porazni.
Iz MIDI v MP3 seveda gre brez vsake težave in to v odlični kakovosti, ampak obratno, nope.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

cojss ::

Mogoče pa to delajo, ker njihovi mobilci ne predvajajo mp3-jev, midi-je pa.

Alexius Heristalski ::

Tako je, točno zato. Jaz sem po neuspešnih poskusih odnehal, ker enostavno ne gre, kot je že Rejzor povedal. Moral bi naštudirati vsak kanal posebej in ga zaigrati. Če se motim, me popravite.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

SeeN000 ::

Rejzor ce ne stekas ti bom js razlozu, nimajo usi take fancy mobilce da bi meli mp3, sorry. in ker ne morm met mp3 d bi ga kr nalozu gor, bi pa svoje muske u polifonic convertu pa na mobilca dau, simple ne?

Alexius Heristalski ::

Saj v tem je fora. Ni "simple", kot praviš. Rezultati so porazni.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Zgodovina sprememb…

RejZoR ::

Sem kej reku čez mobilce, ki ne podpirajo MP3jev? Sem ga mel tud sam in mi ni podpiral niti MIDI (samo notni zapis ki si ga pretipkal iz kakšne strani). Zdej na K500i mam lahko vsega čuda ampak to ni point.
Ne moreš it pretvarjat binarnega zapisa nazaj v notnega če ni nikjer informacij kakšen inštrument je kje uporabljen, niti kakšna nota nej bo tam. Obratno seveda gre ker se ves notni zapis prdvaja preko MIDI sintesizerja ter se nato direktno snema v binarnega in dobiš identičen filet (spet odvisno kolk dober sintetizator si uporabil, recimo oni na Aureal Vortex procesorju mi je zaradi odličnih "surround" efektov zvenel bolje kot na Creativovih čudesih). Ampak to spet ni point tega posta...
Raje vložite čas v iskanje MIDI fajla ki je bil kot tak narejen že iz nule, ne pa da neki konvertate s programi ki lahko samo ugibajo kateri inštrument je namenjen za določen zvok in kako naj kaj zveni.
Drugo je če ste preleni da bi mal pogooglal in pobrskal po P2P omrežjih...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

KTr1sk ::

Jaz imam Siemens CX70 in mi podpira .amr, .midi 40kanalne, in .wav, spomina je 10mb ampak wav datoteke zasedejo zelo veliko recimo mp3 sem pretvoril v wav in je bil velik 38mb:(, kako lahko zmanjšam wav kvaliteto da bi lahko imel gor musko na mobiju za zvonenje?

Na računalniku imam mp3 musko velikosti 0,5MB (30 sekund je dolga glasba-dosti za melodijo), ampak če dam v wav mi zasede 5Mb kar je preveč, torej kaj mi potem koristi wav na mobiju ? (čeprav imam nekaj wav že gor in se prav dobro sliši), vglavnem .midi mi ni zanimiv ker je samo melodija brez govorjenja.
Amr se mi zdi da ni vredu, gledel kvalitete z primerjavo wav..zanima me kako lahko pretvorim v wav da bi zasedlo manj prostora, hvala
i7-11700kf,32gb-3200mhz,6700xt,nvme2x,hdd4x


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Klavir - PC

Oddelek: Strojna oprema
122580 (2463) Naabo
»

Kako spravit muziko iz PC-ja na Siemens cx65?

Oddelek: Mobilne tehnologije
151707 (1536) jedateruk
»

kako posneti polifonično melodijo ?

Oddelek: Mobilne tehnologije
72063 (1886) SasoS
»

Mp3 to midi

Oddelek: Programska oprema
72013 (1933) nere
»

mp3->midi

Oddelek: Zvok in slika
91328 (1223) Cygnus

Več podobnih tem