Forum » Mobilne tehnologije » Kje do gsm melodij
Kje do gsm melodij
Mr.Ecko ::
Iščem melodije za nokio 6151.No predvsem tiste iz balkanskega špijuna "Orao javi se"...
- premaknil iz Omrežja in internet: jvolk ()
Ejsi_Disi ::
Z neta si potegneš komad. Ga s programom primerno skrajšaš in preko bluetootha pretočiš na telefon. Če nimaš bluetootha, si kupi kabel in boš pretakal preko njega. Simpl ko pasulj.
Rock n' roll ain't noise pollution!
rfmw ::
Še eno vprašanje:
ali mi lahko kolega pošlje melodijo kot ?MMS? priponko ali kaj takega, če je pošiljanje podatkov uporabnika drugemu uporabniku sploh možno preko GSM sistema?
ali mi lahko kolega pošlje melodijo kot ?MMS? priponko ali kaj takega, če je pošiljanje podatkov uporabnika drugemu uporabniku sploh možno preko GSM sistema?
Legendary 8RDA+ (reCAPed ;), XP1700+ 2108 @ 1.84 V, SLK900A AS3 @ 2500 rpm
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5
1,5GB Samsung DDR333+Geil DDR400+SuperTalent DDR400 @ DC 200 MHz @ 6-3-3-2.5
cypher ::
Kako oz. s katerim programom skrajšam melodijo? Želim imeti komade za Nokia 3220 in 6610i. Imam komade, ki so veliki 50 kB in več, pa jih telefon ne predvaja, če je pa velik do 20 kB, deluje.
Superior
NiMH ::
Malo si bi sposodil temo...Če te moti mi powej :)
Kje pa dobit te melodije kot so bolfenksms (ko govori: sporočilo maš, alo sporočilo maš, pa alo pi*** ti matrna sporočilo maš!) itd...
kakšen link ne bi škodil :)
Kje pa dobit te melodije kot so bolfenksms (ko govori: sporočilo maš, alo sporočilo maš, pa alo pi*** ti matrna sporočilo maš!) itd...
kakšen link ne bi škodil :)
No Comment...
NBA => I LOVE this Game
NBA => I LOVE this Game
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Z katerim programom skrajšat melodijo za mobitel?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1931 (1814) | sweeti007 |
» | program za mobitel siemens cx70???Oddelek: Programska oprema | 1298 (1235) | RacMan007 |
» | kako posneti polifonično melodijo ?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2191 (2014) | SasoS |
» | A ma kdo izkušnje s Siemens ST60Oddelek: Mobilne tehnologije | 1892 (1635) | boogoo |
» | Trenutno naj telefonOddelek: Kaj kupiti | 2556 (2096) | iso2000 |