Forum » Mobilne tehnologije » kako posneti polifonično melodijo ?
kako posneti polifonično melodijo ?
jahtba ::
Iskanje polifoničnih melodij na spletu je prava mora,pa ne gre
samo za plačilo,gre za zelo ozek izbor melodij kot takih. Ja,
kaj se pa da tukaj pomagat,kako se lotit problema.Bi se dal
mogoče kak mp3 prevoriti v polifonično melodijo - kako in
predvsem s čim. Forumašice,forumaši ali ste kos temu trdemu
orehu,priznajte da je izziv velik,je mogoče prevelik ?
samo za plačilo,gre za zelo ozek izbor melodij kot takih. Ja,
kaj se pa da tukaj pomagat,kako se lotit problema.Bi se dal
mogoče kak mp3 prevoriti v polifonično melodijo - kako in
predvsem s čim. Forumašice,forumaši ali ste kos temu trdemu
orehu,priznajte da je izziv velik,je mogoče prevelik ?
Hair ::
Oh, izziv pa tak... Uporabi iskanje, je bilo pred parimi dnevi ravno o tem govora.
Whenever people agree with me, I feel I must be wrong.
Hair ::
Drugače maš pa tukaj fuuuuuuuuuul melodij, ki si jih lahko naložiš na comp pa potem naprej preko kabla ali IR-ja.
Whenever people agree with me, I feel I must be wrong.
Haby ::
Jst si delam melodije tako da convertiram mp3 oz. del mp3ja v waw PCM 8000 kHZ, 16 bit, mono, kar je 15 kB/sec in ena melodija zasede priblizno 200 kB.
LP
Svinja se valja v blatu in je srečna, če bi vedela, da je svinja ne bi bila srečna.
divx man ::
zdravo!!!
mene tudi zanima kako bi naredlil polifonično melodijo (midi) ker igram el. klaviaturo in bi si iz waw. ali pa mp3. formata convertal v midi format ter jih na to preko diskete vsatavil v klaviaturo. zanima me ali je to sploh možno in ali kdo pozna takšen program. nekaj sem jih sicer našel preko googla vendar vsi programi convertajo musko v en inštrument jaz bi pa rad da se muska sliši malo bolj originalno z spremljavo bobni in drugimi inštrumenti ki jih najdemo v originalu določene muzike.
mene tudi zanima kako bi naredlil polifonično melodijo (midi) ker igram el. klaviaturo in bi si iz waw. ali pa mp3. formata convertal v midi format ter jih na to preko diskete vsatavil v klaviaturo. zanima me ali je to sploh možno in ali kdo pozna takšen program. nekaj sem jih sicer našel preko googla vendar vsi programi convertajo musko v en inštrument jaz bi pa rad da se muska sliši malo bolj originalno z spremljavo bobni in drugimi inštrumenti ki jih najdemo v originalu določene muzike.
Haby ::
Si poizkusu z WIDI Recognition System?
LP
Svinja se valja v blatu in je srečna, če bi vedela, da je svinja ne bi bila srečna.
SasoS ::
konverzije mp3,wav - midi ne bo nikoli. Lahko dobiš samo poskuse konverzije, ponavadi precej slabe. Midi je zapisan kot note (ton in trajanje) enega izmed 128 inštrumentov definiranih po midi stadardu. Zdaj mi naj pa kdo pove, če ti recimo igra orkester ali band, ali razločiš vsak posamezni inštrument? Lahko poveš za vsakega natančno kaj, kje in koliko časa igra?? In če tega niti ti ne razpoznaš kako naj to naredi računalnik, ki je svetlobno leto pred prepoznavanjem čisto osnovnih stvari kot sta govor in pisava kar ti delaš z levo roko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Barvna ozadja, melodije, pošiljanje SMS-ov, logotipi,... - linkiOddelek: Mobilne tehnologije | 64161 (3145) | Mitja358 |
» | Mp3 v polifonicne oblikeOddelek: Programska oprema | 1972 (1836) | KTr1sk |
» | Kako poslati igrico na mobitel preko interneta?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2757 (2451) | kopernik |
» | Brezplačne polifonične melodije? (kje)Oddelek: Mobilne tehnologije | 6341 (6050) | boych |
» | Kje dobit polifonične melodije?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4253 (4030) | trpo |