Forum » Pomoč in nasveti » backup po formatu
backup po formatu
ant ::
čao
danes sem sformatiral in na novo naložil sistem na laptopu. naložil sem vse driverje, programe, ki jih rabim itd.
ker bi rad takšne nastavitve in programe obdržal tudi naslednjič, ko bo laptop potreben obnove, bi rad to na nek način zapekel na dvd.
nisem se s tem še ubadal, zato nimam kaj dosti pojma o tem. ali lahko torej zapečem na dvd nek backup file, da bi ga potem enostavno priklical nazaj ali pa naložil od začetka, morda tudi na kakšen drug pc.
hvala
danes sem sformatiral in na novo naložil sistem na laptopu. naložil sem vse driverje, programe, ki jih rabim itd.
ker bi rad takšne nastavitve in programe obdržal tudi naslednjič, ko bo laptop potreben obnove, bi rad to na nek način zapekel na dvd.
nisem se s tem še ubadal, zato nimam kaj dosti pojma o tem. ali lahko torej zapečem na dvd nek backup file, da bi ga potem enostavno priklical nazaj ali pa naložil od začetka, morda tudi na kakšen drug pc.
hvala
>>><<< ::
Lahko uporabiš tudi Nero Back it Up, ki je v sklopu programa Nero za peko CD-jev in še česa drugega.
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 bootOddelek: Pomoč in nasveti | 6687 (6008) | s6c-gEL |
» | Snemanje avi filmovOddelek: Pomoč in nasveti | 3299 (2695) | gruntfürmich |
» | Težave z snemanjem dvdjevOddelek: Pomoč in nasveti | 1712 (1545) | dzinks63 |
» | več mini dvd na en velik dvdOddelek: Pomoč in nasveti | 2845 (2465) | Dusan_HD |
» | Izdelava lastnega DVDOddelek: Zvok in slika | 1922 (1432) | CaqKa |