Forum » Navijanje » ruter problem
ruter problem
franek ::
Pozdravljeni,
to je moj prvi zapis.
Moj problem je sledeč imam ruter Asus wl500g in sosed sin mi je povedau da se da ta ruter navit in da bo internet hitrejši.
Našel sem navodila na strani http://www.pimpmyrouter.com/?thrid=1254..., kjer je pisalo da moram spremeniti frekvenco procesorja. Ko sem spremenil iz 125 na 128 je internet res delal hitreje, ampak ko sem spremenil na 148 se je po tem ko so nehale utripati lučke ruter ni več odzival. Povezava na njega več ne dela.
Na strani so bila tudi navodila kako stvar ruter "odviti" a navodila niso več dosegljiva.
Prosim za pomoč.
Hvala za pomoč in lep pozdrav Frane
to je moj prvi zapis.
Moj problem je sledeč imam ruter Asus wl500g in sosed sin mi je povedau da se da ta ruter navit in da bo internet hitrejši.
Našel sem navodila na strani http://www.pimpmyrouter.com/?thrid=1254..., kjer je pisalo da moram spremeniti frekvenco procesorja. Ko sem spremenil iz 125 na 128 je internet res delal hitreje, ampak ko sem spremenil na 148 se je po tem ko so nehale utripati lučke ruter ni več odzival. Povezava na njega več ne dela.
Na strani so bila tudi navodila kako stvar ruter "odviti" a navodila niso več dosegljiva.
Prosim za pomoč.
Hvala za pomoč in lep pozdrav Frane
motoboy ::
Heh nerodna situacija ;) samo...emm kolko imam jaz izkušenj bi blo boljše če bi vi novi firmware naložli kot pa procesor navijali, ker se je zdaj verjetno vkuril in je stvar hin!
Vsaj tak se je na 2 mojih routerjih zgodilo ;)
Sploh pa ni procesor kriv za slab prenos interneta.. sej pa menda nimate 100 pc jev gor prokloplenih!
Žal vam več ne morem povedat..
Lp
Vsaj tak se je na 2 mojih routerjih zgodilo ;)
Sploh pa ni procesor kriv za slab prenos interneta.. sej pa menda nimate 100 pc jev gor prokloplenih!
Žal vam več ne morem povedat..
Lp
ASUS P5K, e6300@ 3,3ghz ,2x1gb G-skill,Geforce 8800 gt, 250 gb sataII
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Router] Asus WL500g Premium FAQ (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Omrežja in internet | 83774 (15535) | brez-imenko |
» | Okvarjen napajalnik za Asus ruter - WL-500 PremiumOddelek: Pomoč in nasveti | 5576 (4228) | aljazp |
» | keri ruter do 100€ z mnogo featursi? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 15736 (13483) | neres |
» | Wireless router (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5730 (4710) | Kilgore T |
» | Kako nastavit WLAN ASUS WL500g (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7928 (5672) | DixieFlatline |