Forum » Omrežja in internet » WinXP mreža in exportiranje le-te
WinXP mreža in exportiranje le-te
Vikking ::
Imam dva računalnika povezana v mrežo, tako da lahko dostopam iz primarnega na sekundarnega in zaganjam program na primarnem. Zanima me če se da vse te nastavitve mreže exportirat oz. obstaja kakšen software ki to naredi, da pri novi postavitvi winxp os-a (na sekundarnem računalniku) samo importiram in je mreža vzpostavljena. V mrežo sta povezana preko routerja.
Če tega ni, me zanima katere nastavitve naj pogledam oz. so važne in si jih naj zapišem.
Če tega ni, me zanima katere nastavitve naj pogledam oz. so važne in si jih naj zapišem.
gkovac ::
Probaj tole:
Zaženi My Network Places, poišči "set up a home or small office network". Dokončaj nastavitve s tem wizardom in shrani nastavitve na USB ključek. Pejdi do drugega računalnika in nastavitve iz USB ključka spravi nanj. NEkako tako naj bi vse skupaj potekalo, nisem pa preveril če res deluje. Poročaj
Zaženi My Network Places, poišči "set up a home or small office network". Dokončaj nastavitve s tem wizardom in shrani nastavitve na USB ključek. Pejdi do drugega računalnika in nastavitve iz USB ključka spravi nanj. NEkako tako naj bi vse skupaj potekalo, nisem pa preveril če res deluje. Poročaj
lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Polovica ljudi bi neznan USB-ključ zagnalaOddelek: Novice / Varnost | 12239 (8996) | shadeX |
» | Repeater Bridge na Linksys WRT160NL??Oddelek: Pomoč in nasveti | 6404 (3672) | toncek1 |
» | Nakup rač. za starejšo oseboOddelek: Kaj kupiti | 2418 (1858) | 2bad4u |
» | iz brezžičnega-v žičnoOddelek: Omrežja in internet | 1131 (968) | civic_ |
» | Nova anketa: je disketna enota v resnici preteklost? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 8098 (6881) | MrStein |