Forum » Pomoč in nasveti » WinXP + ISDN problem
WinXP + ISDN problem
BroTheR ::
ahm...imam en cuden problem in rabim pomoc :) --> Ko sem si installiral winxp je delalo vse super! Ampak od takrat ko sem dal eno mrezno kartico not in jo pol ven vzel se dogaja nekaj cudnega. Ko sem pac na netu in obremenjujem povezavo (ul/dl) mi dosti krat kar neha sprejemati podatke! Okence za Recieved neha svetit, Sent okence pa nasprotno (sveti) ...vse zablokira kot da sploh nisem na netu (ceprav sem) in drugo mi ne preostane kot reconnect ...lep obcutek je ko ti pri 90% crkne kak upload ali download Ce kdo ve resit ta problem, slava mu :)
Tomi ::
Pa si odstranil gonilnike za mrežno?
Sicer pa, kdaj se ti to začne dogajati, vedno ob enakem času ali o določeni akciji?
Kateri ISDN adapter pa imaš?
Sicer pa, kdaj se ti to začne dogajati, vedno ob enakem času ali o določeni akciji?
Kateri ISDN adapter pa imaš?
metrodusa.blogspot.com
Gonilnike sem odstranil. Dogajat se zacne ko se povezava mocno obremenjuje (ko dl-am ali ul-am ali oboje naenkrat). Imam Asusov notranji modem.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BroTheR ()
BC3 ::
če ne druzga si umisl saj kšn program kot je FlashGet da boš lahko nadaljeval download.
-:| athlon x2 5000->phenom fx-5000@3G, vapor-x 4890, aeneon xtune |:-
cekr ::
Iz nastavitev odstrani vse nastaviteve za mrežo, ker ti sistem na vsake toliko časa preverja, drugi računalnik, ki pa ga ti nimaš. Zmeči vse ven, tudi od ISDN, potem pa inštaliraj nazaj, kar potrebuješ.
l0wc4 ::
Kaj si probal morda disejblat to mrežno kartico? Morda bi to pomagalo. Kakšno mrežno pa imaš?
Mrezne zdaj nimam notri ...problem se je zacel ko sem odstarnil mrezno. No, zdaj sem si vse v zvezi z omrezjem reinstalliral in zaenkrat deluje ok. Hvala vsem :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | T-2 IPTV na računalniku - pomočOddelek: Omrežja in internet | 15182 (5124) | DennisDee |
» | mrežna karticaOddelek: Omrežja in internet | 2284 (2026) | simon5029 |
» | Slo-Tech GNU/Linux [vprašanja, problemi, predlogi] (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Operacijski sistemi | 97421 (25078) | Skrat |
» | ADSL ?Oddelek: Omrežja in internet | 7939 (4670) | BlazP |
» | ADSL montaza? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4744 (3380) | eiht |