» »

T-2 videoteka, Torrenti: so videotekam, kolosejem in kabelski tv šteti dnevi ?

T-2 videoteka, Torrenti: so videotekam, kolosejem in kabelski tv šteti dnevi ?

Cokolesnik ::

Kaj pravite ? Vaše mnenje ? Neslutene razsežnosti IP TV, kot pravijo v eni od rač. revij se začenjajo uresničevati. Da o tem, da filme sedaj vlečejo v naslonjač tudi Telebani (laiki, računalniško nepodkovani gledalci tv vsebin), niti ne govorimo.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.

Daedalus ::

Dokler ne bo ustrezna pokritost z širokopasovnim dostopom, ki bi prenesel kaj več ko sam en delujoč TV v bajti, bojo videoteke še delovale. Pri obisku kina se gre pa itak za družabni dogodek in ne več tolko za ogled nekega filma. Pa še par kilovatov ozvočenja si težko v sobo stlačiš0:)
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

alienalien ::

Če bo tole komu skočilo v zelje bo to edino videotekam. Videotekam se bo s časoma, kar poznalo na prometu. Medtem ko torrentom sploh ne še vedno so zastonj prav tako ne kinotekam prvič imajo prednost pri dobavi novitet drugič je pa velik zaslon in ozvočenje še vedno naredi svoj čar.

bond007 ::

Pa še par kilovatov ozvočenja si težko v sobo stlačiš

PA se vam zdi ozvočenje v kinu dovolj dobro? Res je dokaj kvalitetno ... ampak pri tako velikih dvoranah meni ozvočenje deluje premalo močno. Se mi zdi, da recimo base čuješ, a bolj malo začutiš.
Lahko pa da se to samo meni zdi, ko sem navajen razbijanja iz mojih malih plastičnih zvočnikov>:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

2 avtoojačevalca ali enega?

Oddelek: Zvok in slika
162180 (1790) taz
»

Bomo imeli v Sloveniji kvalitetnejše kino dvorane? (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
8523395 (19297) Engineer_
»

Ozvočenje za hišo (in mogoče vrt)

Oddelek: Zvok in slika
324630 (3938) LJ4L
»

Koolosej! (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
625391 (4749) OrlyTM

Več podobnih tem