Forum » Omrežja in internet » E-mail vprašanje ?!
E-mail vprašanje ?!
baxter ::
Pozdravljeni!
v podjetju imamo 2 računalnika ki sta povezana v mrežo na router...zdaj me zanima sledeče ko recimo jaz dobim email ga odprem v tem primeru ga ne dobi nobeden več na drugih računalnikih (vsi imajo imamo isti email account) uporabljamo glavni email SIOL
zdj bi pa rad vedu a je možno da k bi jaz odprl novo prejeto pošto na svojem računalniku in jo prebral da bi potem vsi drugi računalniki dobili isto to pošto kot neprebrano ali prebrano da bi naredilo kot nekakšno avtomatsko forwardiranje je možno izvesti kaj takega ? uporabljamo outlook express ?
ali obstojajo kakšni drugi email programi ki bi znali narediti to ??
za vse nasvete se vam najlepse zahvaljujem !
LP!
v podjetju imamo 2 računalnika ki sta povezana v mrežo na router...zdaj me zanima sledeče ko recimo jaz dobim email ga odprem v tem primeru ga ne dobi nobeden več na drugih računalnikih (vsi imajo imamo isti email account) uporabljamo glavni email SIOL
zdj bi pa rad vedu a je možno da k bi jaz odprl novo prejeto pošto na svojem računalniku in jo prebral da bi potem vsi drugi računalniki dobili isto to pošto kot neprebrano ali prebrano da bi naredilo kot nekakšno avtomatsko forwardiranje je možno izvesti kaj takega ? uporabljamo outlook express ?
ali obstojajo kakšni drugi email programi ki bi znali narediti to ??
za vse nasvete se vam najlepse zahvaljujem !
LP!
Senitel ::
Nastavi outlook tako, da ne bo brisal mailov na strežniku (vsaj ne nek določen čas). Se mi zdi da je to edina uporabna možnost glede na uporabljan software...
Microsoft ::
Tools > E-Mail Accounts > Next > Change > More Settings > tab Advanced > dodaj kljukco pred Leave a copy of message on the server.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 296693 (1777) | Freakylion |
| » | Gmail za 15. rojstni dan dobiva štoparico (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 23663 (20051) | MrStein |
| » | Prehod na Google appsOddelek: Omrežja in internet | 2841 (2181) | bastadu |
| » | Siol mail, T-2 internetOddelek: Omrežja in internet | 19925 (18273) | barakus |
| » | Gmail podpira odslej tudi IMAP (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 11569 (11569) | Gandalfar |