» »

epson dx4250

epson dx4250

anja:o)) ::

Zdravo!

Imam multifunkcijsko napravco (vse v enem) in sicer epsona dx4250. Kupila sem si ga za študentski dom. Moram povedati, da sem nad to napravco kar malce razočarana.

Zato me zanimajo morebitne vaše izkušnje s tem epsonom.

Pri njem me moti:
*hitra poraba barv (cca 1,5 mesca, pa ne printam veliko, pa še to na draft)
**sm imela barve econo (nadomestne) pa mi niso delale rumena in rdeča

*je glasen (se sliši tudi v sosednje sobe)

***najbolj pa me moti to, da ko se porabi npr. črna barva, mi sistem ne dovoli več tiskati dokumenta, pa čeprav je besedilo v modri barvi ;(( ;(

Kaj mi svetujete? Če bi to vedela prej, bi se odločila za samo tiskalnik hp (ga imam doma, in dela odlično!!!)

Zraven pa imam laptop NEC in sem z njim +++++++ zadovoljna

Lepo prosim za kakšen morebiten odgovor!
lp/anja

gig1 ::

Če še imaš Epsona 4250, ga odkupim, ker rabim rezervne dele.
LP,
Grega
041 649 129

dela ::

Sosed ima tudi podobnega epsona, mislim, da je 4450 in je s temi kartušami res kriza (4 različne kartuše - ko zmanjka ene, si z ostalimi tremi ne moreš nič začet), zmanjka jih ekstremno hitro.

Mi imamo prastarega HP 920c (se mi zdi) in novejšo multifunkcijsko HP c4280. Tastari je mega, dela zelo dolgo z enim polnjenjem, z multifunkcijsko so pa stalno neki problemi - ali se zasuši, hitro zmanjka črnila, včasih pa ni nič od tega, pa še kar noče printat, buggy in glomazni driverji - sicer je pri novejšem HPju malo bolje kot pri sosedovem epsonu, a še daleč od tega, da bi bil zadovoljen.

Jaz v glavnem inkjet printerja ali multifunkcijske ne kupim več. Situacije pri lasercih ne poznam, ker nisem imel še nobenega, a slabše kot pri teh modernih inkjetih (vsaj glede vzdrževanja) v nobenem primeru ne more biti, zato vseeno mislim, da so laserci veliko boljša izbira.

damjan11 ::

Kupiš barvo za tiskalnik in ga sama napolneš in je to to

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Kaj kupiti
796161325 (899) scipascapa
»

Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )

17038987 (22701) gazer
»

kateri printer kupiti (strani: 1 2 )

6423005 (15279) Spock83
»

Multifunkcijska naprava (strani: 1 2 )