Forum » Pomoč in nasveti » epson dx4250
epson dx4250
anja:o)) ::
Zdravo!
Imam multifunkcijsko napravco (vse v enem) in sicer epsona dx4250. Kupila sem si ga za študentski dom. Moram povedati, da sem nad to napravco kar malce razočarana.
Zato me zanimajo morebitne vaše izkušnje s tem epsonom.
Pri njem me moti:
*hitra poraba barv (cca 1,5 mesca, pa ne printam veliko, pa še to na draft)
**sm imela barve econo (nadomestne) pa mi niso delale rumena in rdeča
*je glasen (se sliši tudi v sosednje sobe)
***najbolj pa me moti to, da ko se porabi npr. črna barva, mi sistem ne dovoli več tiskati dokumenta, pa čeprav je besedilo v modri barvi
Kaj mi svetujete? Če bi to vedela prej, bi se odločila za samo tiskalnik hp (ga imam doma, in dela odlično!!!)
Zraven pa imam laptop NEC in sem z njim +++++++ zadovoljna
Lepo prosim za kakšen morebiten odgovor!
lp/anja
Imam multifunkcijsko napravco (vse v enem) in sicer epsona dx4250. Kupila sem si ga za študentski dom. Moram povedati, da sem nad to napravco kar malce razočarana.
Zato me zanimajo morebitne vaše izkušnje s tem epsonom.
Pri njem me moti:
*hitra poraba barv (cca 1,5 mesca, pa ne printam veliko, pa še to na draft)
**sm imela barve econo (nadomestne) pa mi niso delale rumena in rdeča
*je glasen (se sliši tudi v sosednje sobe)
***najbolj pa me moti to, da ko se porabi npr. črna barva, mi sistem ne dovoli več tiskati dokumenta, pa čeprav je besedilo v modri barvi
Kaj mi svetujete? Če bi to vedela prej, bi se odločila za samo tiskalnik hp (ga imam doma, in dela odlično!!!)
Zraven pa imam laptop NEC in sem z njim +++++++ zadovoljna
Lepo prosim za kakšen morebiten odgovor!
lp/anja
dela ::
Sosed ima tudi podobnega epsona, mislim, da je 4450 in je s temi kartušami res kriza (4 različne kartuše - ko zmanjka ene, si z ostalimi tremi ne moreš nič začet), zmanjka jih ekstremno hitro.
Mi imamo prastarega HP 920c (se mi zdi) in novejšo multifunkcijsko HP c4280. Tastari je mega, dela zelo dolgo z enim polnjenjem, z multifunkcijsko so pa stalno neki problemi - ali se zasuši, hitro zmanjka črnila, včasih pa ni nič od tega, pa še kar noče printat, buggy in glomazni driverji - sicer je pri novejšem HPju malo bolje kot pri sosedovem epsonu, a še daleč od tega, da bi bil zadovoljen.
Jaz v glavnem inkjet printerja ali multifunkcijske ne kupim več. Situacije pri lasercih ne poznam, ker nisem imel še nobenega, a slabše kot pri teh modernih inkjetih (vsaj glede vzdrževanja) v nobenem primeru ne more biti, zato vseeno mislim, da so laserci veliko boljša izbira.
Mi imamo prastarega HP 920c (se mi zdi) in novejšo multifunkcijsko HP c4280. Tastari je mega, dela zelo dolgo z enim polnjenjem, z multifunkcijsko so pa stalno neki problemi - ali se zasuši, hitro zmanjka črnila, včasih pa ni nič od tega, pa še kar noče printat, buggy in glomazni driverji - sicer je pri novejšem HPju malo bolje kot pri sosedovem epsonu, a še daleč od tega, da bi bil zadovoljen.
Jaz v glavnem inkjet printerja ali multifunkcijske ne kupim več. Situacije pri lasercih ne poznam, ker nisem imel še nobenega, a slabše kot pri teh modernih inkjetih (vsaj glede vzdrževanja) v nobenem primeru ne more biti, zato vseeno mislim, da so laserci veliko boljša izbira.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Kaj kupiti | 161325 (899) | scipascapa |
» | Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 38987 (22701) | gazer |
» | kateri printer kupiti (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 23005 (15279) | Spock83 |
» | Multifunkcijska naprava (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 30642 (24340) | Bye |
» | Nakup tiskalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 17307 (15426) | SLO_Matej |