Forum » Strojna oprema » volan Trust FF380 Force Feedback Race Master_iz Merkurja_težave z inštalacijo...
volan Trust FF380 Force Feedback Race Master_iz Merkurja_težave z inštalacijo...
Manyana ::
Kolega je danes v Merkurju kupil omenjeni volan, ker je bil 40% znižan, doma ga je po navodilih
namestil na Win XP SP2 (inštalacija driverja, restart, vklop naprave...), vendar pravi, da volan povzroča precejšen hrup in vibrira že takoj, ko ga vklopi (preden požene kakšno igro), med igro pa se ne odziva normalno... jaz sem na spletu pogledal omenjena navodila za inštalacijo, piše, da se volan kalibrira sam in ročne nastavitve niso potrebne... svetoval sem mu, naj namesti najnovejše gonilnike s Trust-ve strani... samo dvomim, da so gonilniki krivi za to, da volan nekontrolirano vibrira...
Vprašanje: je normalno, da volan vibrira takoj, ko ga priključiš v USB port? Je pozabil kaj vključiti ali izključiti? Kakšen gumb na volanu? Kolikor jaz vidim so na volanu samo:
"6 function buttons and 2 gear shift levers on wheel in
Viewfinder in 8 directions"....
Kakšen je običajen postopek pri inštalaciji takih volanov (Force Feedback)?
THX
namestil na Win XP SP2 (inštalacija driverja, restart, vklop naprave...), vendar pravi, da volan povzroča precejšen hrup in vibrira že takoj, ko ga vklopi (preden požene kakšno igro), med igro pa se ne odziva normalno... jaz sem na spletu pogledal omenjena navodila za inštalacijo, piše, da se volan kalibrira sam in ročne nastavitve niso potrebne... svetoval sem mu, naj namesti najnovejše gonilnike s Trust-ve strani... samo dvomim, da so gonilniki krivi za to, da volan nekontrolirano vibrira...
Vprašanje: je normalno, da volan vibrira takoj, ko ga priključiš v USB port? Je pozabil kaj vključiti ali izključiti? Kakšen gumb na volanu? Kolikor jaz vidim so na volanu samo:
"6 function buttons and 2 gear shift levers on wheel in
Viewfinder in 8 directions"....
Kakšen je običajen postopek pri inštalaciji takih volanov (Force Feedback)?
THX
El Barto ::
Hmmm
Jaz sem svojga Momota samo vlkopil v USB, ga je Win (XP SP2) zaznal, namestil še program z logitechove strani, zagnal kalibracijo in drvel po cesti.
Meni ne ropota oz. trese, ko je samo priklopljen, se pa pri nekaterih igrah na štantgasu trese a to je že pač FB efekt iz igre.
Priporočam zagon kalibracije tako v windowsih in potem še v igri - LFS S2 je potrebovala še lastno kalibracijo.
Jaz sem svojga Momota samo vlkopil v USB, ga je Win (XP SP2) zaznal, namestil še program z logitechove strani, zagnal kalibracijo in drvel po cesti.
Meni ne ropota oz. trese, ko je samo priklopljen, se pa pri nekaterih igrah na štantgasu trese a to je že pač FB efekt iz igre.
Priporočam zagon kalibracije tako v windowsih in potem še v igri - LFS S2 je potrebovala še lastno kalibracijo.
"You cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa - until you've
experienced that rollercoaster of pain, disappointment, and agony for that
brief moment when everything works and you're on a nice road". Jeremy Clarkson
experienced that rollercoaster of pain, disappointment, and agony for that
brief moment when everything works and you're on a nice road". Jeremy Clarkson
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dirt 3 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 17384 (3962) | Buggy |
» | Igre z volanom (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8394 (7834) | Mojchy_3_ |
» | Momo volanOddelek: Kaj kupiti | 4183 (3611) | __Devil__ |
» | Naj pomaga vsak, ki se spozna na popravljanje avtomobilov (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 17201 (15799) | SkIDiver |
» | Sidewinder Force Feedback Wheel in Windows XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1196 (1126) | KTr1sk |