Forum » Strojna oprema » Problem pri prenosniku
Problem pri prenosniku
MortalL ::
Puncina sestra mi je zaupala star prenosnik, kateri po njenih besedah pac preprosto ne gre. Za finto sem ga vzel domov, ga priklopil in po kratkem casu je preprosto zmrznil. Posumil sem pregrevanje in instaliral program SpeedFan, ki kaze samo 2 temperaturi in sicer Remote temp ki se giblje v idile med 60 in 70 stopinjami ter Local temp ki se giblje med 55 in 60st. C. Ko sem malo obremenil proc je remote prisla do blizu 90, nakar je prenosnik resetiralo.
Opazil sem, da ventilator na hladilniku deluje samo dokler se nalozi bios, med windowsi se doslej se nikoli ni zagnal. Isto je naredil prej pri 98 kot tudi sedaj na 2000. Vprasanje kako bi se dalo zrihtat da bi fan deloval konstantno ko je prenosnik prizgan. V biosu ni nicesar podobnega za nastavlat.
Drugi problem je, da nekaj tipk na tipkovnici ne dela in me zanima ali se se da dobiti nadomestne dele, z ozirom da je prenosnik ze precej v letih.
Gre za prenosnik Nëtwork NBI-433, torej PII 433, 64Rama, 6GB,....
Hvala
Opazil sem, da ventilator na hladilniku deluje samo dokler se nalozi bios, med windowsi se doslej se nikoli ni zagnal. Isto je naredil prej pri 98 kot tudi sedaj na 2000. Vprasanje kako bi se dalo zrihtat da bi fan deloval konstantno ko je prenosnik prizgan. V biosu ni nicesar podobnega za nastavlat.
Drugi problem je, da nekaj tipk na tipkovnici ne dela in me zanima ali se se da dobiti nadomestne dele, z ozirom da je prenosnik ze precej v letih.
Gre za prenosnik Nëtwork NBI-433, torej PII 433, 64Rama, 6GB,....
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | hp 6830s ventilator?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1064 (806) | gapyyy |
» | Laptop se izklopi med delomOddelek: Pomoč in nasveti | 2597 (2170) | Boomerang |
» | Prenosnik za video obdelavoOddelek: Kaj kupiti | 1987 (1699) | billy |
» | TT Volcano 12Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1748 (1277) | boštjan |
» | OC-anje ABIT KT-7A: <b>Update</b>Oddelek: Navijanje | 1334 (1028) | morphling1 |