Forum » Operacijski sistemi » Omejitev prenosa za dolocene aplikacije.
Omejitev prenosa za dolocene aplikacije.
infiniteLoop ::
Pozdravljeni!
Pred kratkim sem se preselil v Veliko Britanijo in tukaj ima nas vrli ISP sicer politiko neomejenega prenosa ob upostevanju "fair usage policy" (FUP). FUP pa pravi, da je kolicina podatkv v urah, ko je najvec prometa (18 - 23) omejena. Skratka zanima me kako bi na linuxu (debian) omejil prenos dolocenemu programu (da gre za P2P aplikacijo) v dolocenem casovnem intervalu.
Hvala za namige.
Pred kratkim sem se preselil v Veliko Britanijo in tukaj ima nas vrli ISP sicer politiko neomejenega prenosa ob upostevanju "fair usage policy" (FUP). FUP pa pravi, da je kolicina podatkv v urah, ko je najvec prometa (18 - 23) omejena. Skratka zanima me kako bi na linuxu (debian) omejil prenos dolocenemu programu (da gre za P2P aplikacijo) v dolocenem casovnem intervalu.
Hvala za namige.
None of us is as dumb as all of us.
asgard2.0 ::
še ena mreža not pa tisto omejiš z wondershaperjem tako da daš v cron zapis : wondershapper 100 100 ( prvi je download drugi upload) pa nej pol aplikacije cez tisto mrezno vlecejo dol !
Šiht, CPU , Hrana, Spanje, Šiht ....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evropski ministri podprli odpravo mobilnega gostovanjaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 16716 (13184) | Lonsarg |
» | E3 2011 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 13108 (11847) | def0r |
» | Nokia komercialne licence Qt-ja predaja podjetju DigiaOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 6719 (5693) | Lonsarg |
» | Baza & c#Oddelek: Programiranje | 4198 (3256) | xardas |
» | CMOS cheksum error Defaults loadedOddelek: Strojna oprema | 1632 (1425) | Duhec |