Forum » Pomoč in nasveti » Problem z mikrofonom
Problem z mikrofonom
NighthawkSLO ::
No stvar se je pojavila iz noci v nov dan
Stvar je sicr u tem, da prijatelji na ventrilu slisijo samo hrescanje, pa niti kancek mojga zvoka. Rekel sm pac ok mikrofon zanic, grem u trgovino, ter kupim nekaksen logitechov microfon za 22 eu (bigbang). Pridem domov stvar priklopim, ter spet sumi. Potem sem formatiral komp (je bilo ze potrebno), vendar problem ostaja. Imam zvocno kartico sound blaster live 5.1, vendar nimam namescenih gonil (xpji kartico serisko prepoznajo. Zanima me kaj je lahk problem !
Stvar je sicr u tem, da prijatelji na ventrilu slisijo samo hrescanje, pa niti kancek mojga zvoka. Rekel sm pac ok mikrofon zanic, grem u trgovino, ter kupim nekaksen logitechov microfon za 22 eu (bigbang). Pridem domov stvar priklopim, ter spet sumi. Potem sem formatiral komp (je bilo ze potrebno), vendar problem ostaja. Imam zvocno kartico sound blaster live 5.1, vendar nimam namescenih gonil (xpji kartico serisko prepoznajo. Zanima me kaj je lahk problem !
Poldy ::
probaj prestaviti kartico v drugo režo. Je pa lahko tudi mic in na kartici fuč... malo kateri dela tako kot bi mogel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Format digitalnega potrdila za ProklikOddelek: Pomoč in nasveti | 2761 (2558) | branc |
» | Uveljavjanje garancijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1033 (691) | solatko |
» | Problem gigabyte nvidia 8600 GT 256MBOddelek: Zvok in slika | 1227 (1196) | damjan11 |
» | Portal = cena izdelave?Oddelek: Izdelava spletišč | 1998 (1380) | gregy |
» | Radeon 9500 PRO in moteče valovanje slike.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1372 (1013) | CaqKa |