Forum » Pomoč in nasveti » ohranitev delovanja prog. v brezdelovnem času
ohranitev delovanja prog. v brezdelovnem času
skos ::
En lep pozdrav!!!
Sedaj vam prvič pišem za pomoč in sem zlo navdušen nad to stranjo...
naložen imam WINDOWS XP in imam naslednjo težavo...ker sem večino časa odsoten od doma in imam PC konstantno prižgan da mi upload-a file in druge zadeve mi v tekom časa mirovanja...najprej pokaže screensaver nato pa izklop monitorja...TEŽAVA PA NI V TEM...ko ponovno pridem na PC se normalno prijavim v svoj account ampak s tem mi ponovno naloži vse programe...se pravi mi ni uploadal kaj dosti ...kljub temu da imam izklučeno vse funkcije DISPLAY PROPERTIES...kot so stand-by(nevere) ipd.!!!!
hvala za pomoč
Sedaj vam prvič pišem za pomoč in sem zlo navdušen nad to stranjo...
naložen imam WINDOWS XP in imam naslednjo težavo...ker sem večino časa odsoten od doma in imam PC konstantno prižgan da mi upload-a file in druge zadeve mi v tekom časa mirovanja...najprej pokaže screensaver nato pa izklop monitorja...TEŽAVA PA NI V TEM...ko ponovno pridem na PC se normalno prijavim v svoj account ampak s tem mi ponovno naloži vse programe...se pravi mi ni uploadal kaj dosti ...kljub temu da imam izklučeno vse funkcije DISPLAY PROPERTIES...kot so stand-by(nevere) ipd.!!!!
hvala za pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LCD TV PHILIPS 32PFL5604H - problemOddelek: Zvok in slika | 5278 (2852) | NejcSSD |
» | Ps3 fat problem (rdeča lučka utripa)Oddelek: Konzole | 2629 (2471) | erex |
» | problem z slo. jezikom v Win in PS-omOddelek: Pomoč in nasveti | 1298 (1199) | scarble |
» | Težave z internetno povezavoOddelek: Omrežja in internet | 925 (820) | SLOMaska |
» | Težave.... ADSL !Oddelek: Pomoč in nasveti | 1455 (1042) | connan |